![]() |
|
емисијата Exclusive на А1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da reklamen blok od 20 min..taka da taman da se odmoris od trac moabeti..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZOCKA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
PA I NE E NESTO NAROCITO SAMO NEZNAM KOGA NA NASIVE VODITELI I NOVINARI KE IM TEKNE NESTO DA NAPRAVAT SAMI I DA IZMISLAT .DA NE ZABORAVAAT DEKA SEGA IMAME SITE KABLOVSKA TV I MOZEME DA VIDIME KOJ OD KADE SE SLEPA A FALA BOGU PO MALKU I RAZBIRAME PO NEKOJ STRANSKI JAZIK PA NEKA SE CUDAT ZOSTO GLEDANOSTA IM E MALA ILI NIKAKVA
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Се повеќе и повеќе ...ми се допаѓа..........
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
mene obratno..se poveke i poveke gledam deka e kic tezok...aj onie 10-minutnite sekoj den,pak nekako se jadat..ama onaa centralnata za vreme na vikend koga vodi Melita e uzasija ziva..na sto licese poslednata?...Viknala za gostin doktorot-plasticen hirurg i ne maltretira so medicinski raboti,go reklamira nego kako vrven strucnjak (sto i e),pa telefoni kazuva,adresi kazuva...uh...ocajno bese..Epten mu se ulizuvase..(si spremase teren za eden face-lifting).korekcija na nosot i "povecanje grudi".).A sto ke pravi kutrata..rabotata na majka ja zavrsi..rodi edna kerka-Barbara (e tuka ke vidite kolku i sece pametot-koj stava takvo nemakedonsko duri i neevropsko ime)..i dosta i e edna kerka,zatoa pa ima 4 kucinja.
![]() Sega koga uspesno ja zavrsi potrebata za detence,konecno resila izgleda da se sredi malku..so pomos na nekoj silikon i malku plastika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Таа емисија што ја води ...Мелита...не се вика...Ексклузив....
таа се вика....ЕКСПЛОЗИВ.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
oh mori majko..a toa li e Exsploziv... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
moja0203 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
ne e losa ....
|
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
што ви е бе баш е супер емисијата
![]() |
|
![]() |
|
moon_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Емисијата не е ништо посебно. Корисна е само за убивање време.
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Баш е добра емисијата... Има малце “чукнати“ водители, али баш тоа ја прави интересна. БТВ пред некој ден ја гледав Топсекси, ја даваа во емисијата. Прекрасна беше! Таман се потсетив на неа, кај се изгуби тоа убаво девојче? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Stvarno uzassss..ocajni domakini se.. |
|
![]() |
|
Мене ми се допаѓаат и водителите....
и емисијата......не се здодевни.....и не траат ...долго....
а сепак прикажуваат интересни..настани....
![]() згора на тоа.....водителите се ...ем млади...ем згодни.....
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
mene mi e interesna emisijata ama retko ja gledam
najvazno e sto ne se dosadni i sekogash mozesh da doznaesh nesto novo od niv |
|
![]() |
|
juve ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
I mi se dopaga i ne ovaa emisija.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |