|
ПЛОШТАД ФОТОГРАФИКА - Датум на настан: 15.Јуни.2008 |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | |
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира, дали има некаков официјален почеток на изложбата, и ако има во колку точно часот ќе биде. Дали ќе има некое официјално обраќање.... нешто такво?
Се планира ли озвучување, музика, и слично.
Благодарам за одговорите.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Muzika, ozvucuvanje i otvoranje ne. Oficijalen pocetok vo 9am! Mestime fotografii od 7am, osven ako vrne ... sto e podobro otkolku da ni zavrne vo 12 ili 13 casot.
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
zatko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo be decki sekoja cest,a gledam i reklami po razni Makedonski sajtovi,samo napred se gordeam so vas
|
|
www.blissvp.com
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Druze Zatko ljubicice bela, zar se somnevase vo nas?
Sto bi rekol eden moj priajtel ko pitbuli sme, koga ke se zafatime za nesto ne go pustame do kraj, taka i ova. Site se angaziraa sto sakaa i mozea i eve sega sme na pomalku od 12 casa do pocetokot. Gore dolu umorni , ama ke ne bide. Se nadevam utre site sto ke procitaat i ke se pojavat na sredselo (Plostad) i ke se druzime ubavo , osobeno sto veke se pristignati i gosti od srbija koi aktivno ucestvuvaat na izlozbata , a za otvaranjeto utre ocekuvame i reprezenti od fotosojuzot na Bugarija koi se veke najaveni. Se nadevam deka i od nasiot FSM ke se pojavat da vidat kako i kolku funkcionira najmladiot makedonski foto klub. pozdrav i se gledame na Plostad |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
kavadar66
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да врне, и да вее
и бура да коси... Ви посакувам убаво време, и ако е за верување на “американците“ (http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|MK|MK000|SKOPJE&metric=1) убаво ќе ви биде времето. Ќе има ли директен пренос? и каде? Поздрав од сончевата Швајцарија |
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas vi posakuvam ubavo vreme, mnogu posetenost i dobro druzenje.
Pozdrav Изменето од dimo - 14.Јуни.2008 во 23:19 |
|
Sanja84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hahah,i mene me prasaa,pred malku,istoto |
|
|
|
coolio
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ima direkten prenos na www.idividi.com.mk ima kamera pa mozete da ja vrtite kamerata po 60 sekundi hehehe , se salam pozdrav
i se gledame utre |
|
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored prognozite, od 14-20h za ocekuvanje se povremeni pljuskovi
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
kavadar66
Група Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден,
несакам никој да замарам, сигурно имате доста работа и така, ама ако направете некоја фотографија и одвреме-навреме ставете на некој портал ќе изгледа како “директен“ пренос. Добра ноќ... |
|
JAWA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe... Ak se najt nekoj pameten so laptop mojt prenos da naprajt - so obicna web camera, ali nemat takov, taka da - ke cekame nekoja fotka :D
Pozdrav! |
|
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bide, ima edno cudo sliki napraveno, samo poleka kako koj ke se odi da odmora, taka ke objavuva
inaku malku i ne navrna dozdot sto traese 10 minuti , ama mnoooogu silen i so veter, ama sega se e na svoe mesto i mozam da kazam deka neverojatno dobra e posetenosta na izlozbata i pozitivni se komentarite. Znaci sme na vistinskiot pat i so zaviden kvalitet... Aj da ne bide fali me usto da ne te rascepam |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super e!
bev jas na kratko, vecer pak ke odam:) ima mnogu luge, duri i guzva se pravi pred fotografiite :) |
|
coolio
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve nekolku taze sliki od denesnata izlozba :))
|
|
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |