|
Обама ја поддржа Грција?! |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:19 |
|
Обама: Македонија да соработува со Грција
14.06.2008 18:06 Барак Обама БЈРМ да престане да ја прекршува Времената спогодба склучена со Грција, да ги сопре непријателските активности или пропаганда и да соработува со Грција за да се постигне заедничката цел на САД и ОН, изнаоѓање на заемно прифатливо име. Ова, како што тврди грчкиот весник „Вима“, во денешното издание го кажал Барак Обама во интервју за „Гласот на Америка“ на грчки јазик, со што пријатно ја изненадил Атина. Обама ги потенцирал и долгогодишните врски меѓу САД и Грција, кои во моментот биле заладени поради политиката на администрацијата на Џорџ Буш во врска со проблемот со името. Кандидатот за претседател на САД од редовите на демократите Барак Обама ги поддржал грчките позиции за кипарското прашање. Противкандидатот на републиканецот Меккејн ја истакнал јасната поддршка за Вселенската патријаршија, повикувајќи ја Турција да даде религиозна слобода на институцијата, да ги врати имотите на патријаршијата и дозволи отворање на богословско училиште. За кипарското прашање, американскиот претседателски кандидат-демократ рекол дека поддржува единствено решение, базирано на резолуција на ОН и договорите на ЕУ. Мислите ли дека ова е во ред!? |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa ke izgubi na izbori.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kire..... toa vo podforum vicovi .......
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обама ќе победи....
а...белците ќе се возат на задните седишта во автобусите...
а можеби воопшто не ќе смеат да се качат во нив...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па незнам колку ќе победи сепак Меккејн има поголем рејтинг од Обама, али ајде, never say never
А што се однесува до тоа дали е во ред или не е во ред...фала богу дека не е во ред, додуша ја знаеме сите ние позицијата на Обама, ама сега тоа е тоа. Изменето од Vladimir88 - 14.Јуни.2008 во 19:25 |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj i ti kako nenno... so prognozi... ke treba da menjas nik. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
obama e crnja
kotle i toj moit da si kazujet so saka amerika e toa rasizam uste postoi a so ne bi ako taka kazal- neka izgubi kotle edno kjumuresto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazuj koj e nenno ... sega .... ... a edno da ti e jasno ... golem del od parite koi gi dobivaat demokratite i republikancite vo posranata amerika , doadjaat i od fondovite na grckite pederasticni brodosopstvenici ..... a to so e kotle , kotle e
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ko kje si go vidam tilot, kje go vidam crniov vo BELATA kukja
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne e poaren vo odnos na mKD ni toj beliot
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogash,...nema da dozvolat amerite
da imaat "grne" za pretsedatel,..anakin e vo pravo a za ova drugovo....na tema....analogno na prvoto moe razmisluvanje........ a moze i vo tema vicevi,da... |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lleleleleee Obama sega tesko tebe cim gi naluti makedoncite.
Изменето од xxll - 14.Јуни.2008 во 19:37 |
||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ко да зависи од тебе кој ќе биди претседател..... |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
genijalce vo mojot post kaj najde smislata za zavisnosta |
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |