![]() |
|
EURO 2008 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 79> |
Автор | |||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
и холандија се јаки нема шо....
|
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
i ti navivas za GRCIJA
![]() |
|||||
![]() |
|||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||||
lele nervozen tip
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
||||
PAGANINU...IDI PRASAJ SI DOMATI OD KAJ TI E LOZATA....DALI GRCKA,SRPSKA ILI BUGARSKA~~~!!!!!!!!!! SESTRATI NE ZNAESE KOGA JA PRASAV..BELKIM TI SI JA ZNAIS LOZATA!! |
|||||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|||||
![]() |
|||||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
||||
NAVIVAM ZA MAJKATIII!!!!! ![]() Изменето од Halid ibn Velid - 14.Јуни.2008 во 17:53 |
|||||
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
halide ... majka mi ne igr fudbal .... a bogami , ne veruvav deka si do tolku seksualno zagrozen ....
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 14.Јуни.2008 во 18:02 |
|||||
![]() |
|||||
||||
covece ... ti navistina ne si bil po sportot ...... c-c-c-cc-c-c-cc ... muhamedoinkubator ........
|
|||||
![]() |
|||||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
||||
Spanija - Svedska 1-0 strelec Fernando Torres.....
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
e ako de
ima uste da se igra
![]() |
|||||
![]() |
|||||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
||||
1-1 Zlatan Ibrahimovic
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
backo ..... ovaa na 2 tera ... a veruvam deka se razbiras dobro od fudbalskata igra pa cenam deka gledas koj ja ima igrata
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
nemozam da tipuvam i dvete ekipi se dobri... Spancite za mene se pojaki ali svegjanite imaat poiskusna ekipa....ja mislam nereseno ke zavrsi
![]() ![]() ![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
realno kazano
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Gooooooooooolllllllll David Villa 2-1 za spanija
|
|||||
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3132333435 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |