IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - EURO 2008
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

EURO 2008

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 79>
Прашање: Кој ќе биде новиот европски шампион?
Одговор Гласови Статистика
11 [17,46%]
11 [17,46%]
1 [1,59%]
16 [25,40%]
7 [11,11%]
7 [11,11%]
3 [4,76%]
7 [11,11%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 15:33
и холандија се јаки нема шо....
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 15:43
Originally posted by Halid ibn Velid Halid ibn Velid напиша:

ABE,MIROSLAV GRCKO SRPSKO LAJNO!!!

ZOSTO SEKOGAS IM GO PRODAVAS ONA TVOETO NA DRUGITE!?

DOBRO TI KAZA XXL,DEKA TI SI ZA GRCITE,A DECKOTO SI E ZA TURCIJA!!

MAKEDONCINJA...OVOJ MIROSLAV KE VI JA PRODADE MAKEDONIJA NA GRCITE ILI NA SRBITE!!

i ti navivas za GRCIJA збунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 15:56

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ти да го поздравиш Омер од мене голема%20насмевка
aj ce go pozdravam jas Omer od tebe! A,ako sakas Omer da go najdes..idi..www.islamski-centar.org na forum tamu ke go najdes! Pozdrav!

pozdravi gi site i od mene голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка ...... i cestitaj im BOZIC голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

a " sestra " ajsa da ja gusnis od mene црвенеење

A,ja pozdravi ti toa Majkati?

a za toa PAGANSKIOT TVOJ BOZIK...PRAZNUVAJTEGO VIE PAGANITE....NIE SME ELHAMDULILLAH MUSLIMANI..NE SME KAKO VAS PAGANIIIIIIIIIIIIII,PAGANISTA NIEDNI!!!!

lele nervozen tip плазење ...... nitu praznik covek da vi cestita .....
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 17:50

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ти да го поздравиш Омер од мене голема%20насмевка
aj ce go pozdravam jas Omer od tebe! A,ako sakas Omer da go najdes..idi..www.islamski-centar.org na forum tamu ke go najdes! Pozdrav!

pozdravi gi site i od mene голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка ...... i cestitaj im BOZIC голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка

a " sestra " ajsa da ja gusnis od mene црвенеење
A,ja pozdravi ti toa Majkati? a za toa PAGANSKIOT TVOJ BOZIK...PRAZNUVAJTEGO VIE PAGANITE....NIE SME ELHAMDULILLAH MUSLIMANI..NE SME KAKO VAS PAGANIIIIIIIIIIIIII,PAGANISTA NIEDNI!!!!

lele nervozen tip плазење ...... nitu praznik covek da vi cestita .....

PAGANINU...IDI PRASAJ SI DOMATI OD KAJ TI E LOZATA....DALI GRCKA,SRPSKA ILI BUGARSKA~~~!!!!!!!!!!

SESTRATI NE ZNAESE KOGA JA PRASAV..BELKIM TI SI JA ZNAIS LOZATA!!
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 17:53

ABE,MIROSLAV GRCKO SRPSKO LAJNO!!! ZOSTO SEKOGAS IM GO PRODAVAS ONA TVOETO NA DRUGITE!? DOBRO TI KAZA XXL,DEKA TI SI ZA GRCITE,A DECKOTO SI E ZA TURCIJA!! MAKEDONCINJA...OVOJ MIROSLAV KE VI JA PRODADE MAKEDONIJA NA GRCITE ILI NA SRBITE!!

i ti navivas za <FONT size=7>GRCIJA збунетост

NAVIVAM ZA MAJKATIII!!!!!

Изменето од Halid ibn Velid - 14.Јуни.2008 во 17:53
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:01
halide ... majka mi ne igr fudbal .... a bogami , ne veruvav deka si do tolku seksualno zagrozen .... изненадување изненадување изненадување ..... ti mora namesto da gledas  fudbal , da odis vo nekoj starski dom da onaniras na penzionerki голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 14.Јуни.2008 во 18:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:02
covece ... ti navistina ne si bil po sportot ...... c-c-c-cc-c-c-cc ... muhamedoinkubator ........
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:15
Spanija - Svedska 1-0   strelec Fernando Torres.....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:17
e ako de
ima uste da se igra намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:35
1-1 Zlatan Ibrahimovic

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:39
backo ..... ovaa na 2 tera ... a veruvam deka se razbiras dobro od fudbalskata igra pa cenam deka gledas koj ja ima igrata намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 18:53
nemozam da tipuvam i dvete ekipi se dobri... Spancite za mene se pojaki ali svegjanite imaat poiskusna ekipa....ja mislam nereseno ke zavrsi

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 19:04
realno kazano аплауз
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 19:51
Gooooooooooolllllllll David Villa 2-1 za spanija

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3132333435 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.