![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 93> |
Автор | |||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ахахахаахха
како сваки бугарин ![]() напорна ама добронамерена за разлика од некои овде ![]() си знаат добро кои Изменето од pagane - 13.Јуни.2008 во 21:25 |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
сега разбра
ей, бързичък голема си ми симпа ама яс секогаш пишувам во женски род ![]() ама сум убава на сликата, а? ![]() Изменето од pagane - 13.Јуни.2008 во 21:25 |
|||
![]() |
|||
johanes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
||
Е па грозна бугарка има ли, бре? Jас не сум видел уште
![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
бързичък ,....heheheh,...
![]() hubava ,..si hubava,...nema duma za,...tova,... ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Напорна е зошто
100 пати кажана лага, станува вистина.. |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
Ти не си Бугарски Македонец ти си само Бугарин |
|||
![]() |
|||
||
Хехехе, зошто бог на историјата? ![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
jas sum naslednik na tato mi..za vas ne znam..ako vi prepisale nesto Antickite Makedoci..blaze vam
![]() ![]() ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
imeto?...neee..ne moam da poveruem..zimi boga
![]() ![]() ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
no korenite nasi nemoze Sofija da gi zbrise
ko so si gi zbrisa svoite |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
zboruvame za makedoncite nasite dedovci
da nemesame politika no toa vie nemozete |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
||
па нели
и яс тоа казав личната не ми е избришана |
|||
![]() |
|||
||
deja vu |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |