|
ПЕИ |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ISTI SME .... ... ti si MAkedonka muslimanka a jas Makedonec hristijanin .... ISTO ........
|
||
svoja na svoeto
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
C C C C C |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nepostoi makedonka muslimanka
takva kategorija e neodrzliva zatoa so ne e dovolno samo toa ime za da bides makedonka treba da sakam pred se makedonci a muslimanka da toa veruvam- saka muslimani |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
torbeshko
da te prasam za pocekot mazena si??????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si...makedonka-muslimanka e kategorija koj ne drzi mesto! ima makedonci pravoslavni, ima makedonci katolici, verojatno i protestanti i soznam sto no nemoze i nema makedonci muslimani! |
||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto me prasuvas toa??? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da doznaeme
kolku si makedonka |
||
|
||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako od toa mozes da doznaes nesto poveli i odgovor: ne sum mazena no verena sum! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj da ne go tupime mnogu
zamisli nikako da sretnes makedonec musliman vo tvoj zivot biraj sega so koj kje se omazis turcin musliman shqiperat musliman makedonec ortodoksen 1 2 ili 3 neveruvam deka kje odgovoris Изменето од anakin - 13.Јуни.2008 во 19:19 |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislis i treba 50/50????
|
||
|
||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema so da biram od tvojot hipoteticki zemen izbor! se mazam za covek od mojot soj- se mazam za TORBES! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
luciden odgovor
no toa ne vodi kon resenjeto aj da vidime - ne si go sretnala ( i ako se raduvam za tebe- deka se sretnavte i se zasakavte) aj da probame sega kje odgovoris? |
||
|
||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaes sto velat starite, toa sto o baras vo zivotot toa i ke go najdes, i da go nemav sretnato ke se trudev da bide covek kako mene, covek koj se custvuva kako i jas, pa nie navistina sme poinakov entitet od drugite, pa imame i svoi obicai, imame svoja tradicija, imame svoi nosii....pa zasto da se otkazam od seto toa koga mozam da go imam! no vo zivotot nemalo da mi smeta ako se zapoznaev so turcin ili albanec i da se zasakav pa i nemalo da ima problem ako odlucev za takov da se mazam! no nikogas za makedonec pravoslaven ili makedonec bilo kakov.... zatoa sto so turcite i albancite ne soedinuva, ne spojuva nesto sto e mnogu povazno od nacijata, a toa e Verata! kaj nas toa sekogas e na prvo mesto! znaes li kolku nasi torbesi se zenat za turcinki ili albanki....gi ima mnogu...znaes li kolku nasi devojki se mazat za turci ili albanci...i niv gi ima vo odreden broj....no znaes kolku od nasite se mazile ili zenile so makedonec ili makedonka...????0,00000001 %... i toj brak ili e neuspesen ili cel zivot imaat problemi! pa eden od bracnite drugari ke treba da ja prifati verata na drugiot ili ke ziveat katastrofalno, pa nemoze edno semjesto i veligden i bajram da go slavi...nemoze svadba so vencavka vo dzamija i vo crkva da odi, nemoze decata da se krstevaat i vige islamsko da im se pravi, nemoze pocinatite da se zakopuvaat so pop i so odza...pa toa se epten krupni raboti! raboti za koi sekoj eden normalen ke kaze deka ne se vo red! nie so onie sto misroslav saka da ne napravi ednakvi nikogas ne moze da bideme! ako mislis deka e poinaku negirajme! no jas smetam deka e taka i si stojam na toj stav deka Musliman koj e Torbes sekogas moze da bide so svojot, no moze da bide i so albancite ili turcite no nikogas ne moze da bide so nekoj koj e razlicna vera toa e preterano! vo red e da se imaat prijateli, jas imam ogromen broj na pravoslavni prijateli, pa nikogas ne im smetalo koga ke sum kazela deka sum torbeska, tie me pocituvaat zaradi ona sto sum kako licnost no efno e fakt- nie ne mozeme da bideme isto! |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ene milo go dobiv toa so barav ti si torbeshka muslimanka i gordej se so toa i se raduvam deka si zadovolena so sebe si no nikogas ne spomuvaj deka si makedonka zatoa sto toa ne si da si makedonec e povekje od krv Изменето од anakin - 13.Јуни.2008 во 19:38 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |