IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - Русија ќе застане со цврста нога на Балка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Русија ќе застане со цврста нога на Балка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 19>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:33
e jes velika голема%20насмевка
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:40
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

cekalnite se super. vozovite se katastrofa. kako da se vozis bogomila - jagnusevo.

Кирца ти ко да си се возел во метрото во Москва па се знаеш богати... Или си видел на CNN... Колку си провиден... тебе се што е Руско не ти чини... Единствено нешто што е добро во таа усрана Америка т.е. САД се филмовите и толку... Ама ти си претерал со многу гледање изгледа А??? хехехе!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:41
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

e jes velika голема%20насмевка

Е јест велика БРАТЕ!!! Ми и Руси 200 милиона...хехехе
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:46
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

cekalnite se super. vozovite se katastrofa. kako da se vozis bogomila - jagnusevo.

Кирца ти ко да си се возел во метрото во Москва па се знаеш богати... Или си видел на CNN... Колку си провиден... тебе се што е Руско не ти чини... Единствено нешто што е добро во таа усрана Америка т.е. САД се филмовите и толку... Ама ти си претерал со многу гледање изгледа А??? хехехе!!!

zal mi e, ama ne sme site kako tebe, vrzani za atarot na belimbegovo...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 21:29
Originally posted by xxll xxll напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

aj shto si bil turchin,...toa e vo red!,...ama,...ne si ti samo turchin,...ti si,..glup turchin,....shto ne e vo red,..mislam za tebe,...намигнување

tuku,...aj daj mi samo edno neshto ,shto ti ostavilo takov vpechatok za mene,....ili tropash neshto ,...kolku da ,..tropnesh!
pa evo sekogas si za  Bugarija imam primeteno na sekoja tema protiv si za site narodi gi podrzuvas amerikancite zatoa sto se naj jaki momentalno vo svetot tresis zeleni raboti samo gi navreduvas nonstop makedoncite  srbite  turcite  albancite i site drugi narodi nikoj so tebe ne se cepka ti samaiot se cepkas..

a be turche,...ne e da mi e gajle,...ama, ti rekov daj  mi, kade toa jas sum bil za ebanite bugari,...a i protiv turcite,...a ne, ti shto si zakluchil,...tuku ,..kako si go zakluchil toa!,........brza ,..probugarin,.a?.......hahahahaha,...газење%20од%20смеење,......................газење%20од%20смеење,....huuhuhuhuuu....газење%20од%20смеењеajde,...stavaj ,...ili ke pomislam deka stvarno ke tropnesh neshto ,..kolku da tresnesh ,...ne za drugo,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 23:03

Јебала вас Русија, опет. И то више пута, страга.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 23:27

aj shto si bil turchin,...toa e vo red!,...ama,...ne si ti samo turchin,...ti si,..glup turchin,....shto ne e vo red,..mislam za tebe,...намигнување

tuku,...aj daj mi samo edno neshto ,shto ti ostavilo takov vpechatok za mene,....ili tropash neshto ,...kolku da ,..tropnesh!
pa evo sekogas si za  Bugarija imam primeteno na sekoja tema protiv si za site narodi gi podrzuvas amerikancite zatoa sto se naj jaki momentalno vo svetot tresis zeleni raboti samo gi navreduvas nonstop makedoncite  srbite  turcite  albancite i site drugi narodi nikoj so tebe ne se cepka ti samaiot se cepkas..

a be turche,...ne e da mi e gajle,...ama, ti rekov daj  mi, kade toa jas sum bil za ebanite bugari,...a i protiv turcite,...a ne, ti shto si zakluchil,...tuku ,..kako si go zakluchil toa!,........brza ,..probugarin,.a?.......hahahahaha,...газење%20од%20смеење,......................газење%20од%20смеење,....huuhuhuhuuu....газење%20од%20смеењеajde,...stavaj ,...ili ke pomislam deka stvarno ke tropnesh neshto ,..kolku da tresnesh ,...ne za drugo,...
-- pa i miroslav_g8 rece deka si bugarin..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 23:28

[QUOTE=brza]aj shto si bil turchin,...toa e vo red!,...ama,...ne si ti samo turchin,...ti si,..glup turchin,....shto ne e vo red,..mislam za tebe,...намигнување

-- pa i drugite clenovi na forumot rekoja deka si bugarofil  plus i jas imam primeteno i ne prajse naudren..лутина

Изменето од xxll - 13.Јуни.2008 во 23:29
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 23:40
bog da chuva!,...a be kaj si primetil?,....se gleda kolku pratish, tuka,...pa,tropash neshto bez vrska,....,..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 00:00

bog da chuva!,...a be kaj si primetil?,....se gleda kolku pratish, tuka,...pa,tropash neshto bez vrska,....,..
-- E aj jas tropam i drugite clenovi isto tropat? ne bidi smesen i nemoj da gi navreduvas makedoncite srbite turcite albancite i site drugi narodi..

Изменето од xxll - 14.Јуни.2008 во 00:02
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 00:05
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

definitivno e za bugarija ... nema greska ...... hahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahaha ... eve , i samiot ce ti kaze плазење
Evo i miroslav_g8 isto ima primeteno deka si bugarofil i deka si tapaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 00:24
pa gledash li deka se zaebava so tebe be,...nedozrean eden!,.смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 00:26

pa gledash li deka se zaebava so tebe be,...nedozrean eden!,.смеење
-- Ne me interesira sekoja zaebanciija e 90% vistinaголема%20насмевка

Изменето од xxll - 14.Јуни.2008 во 00:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јуни.2008 во 10:56
XXLL... Што мислиш ти кажи ама баш онака "Братски" искрено...    ...САД или РУСИЈА...???
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.