|
Русија ќе застане со цврста нога на Балка |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ја како ти кажав гледаш погоре...? |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма јебала вас Русија ...
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajdeeeee ...... e JBG ..... ne mozeme site da docekame na red za amerika
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto imase ti po makedonski i po matematika? do prvo oddelnie de, ponataka znam deka ne si stignal. |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma,..zaebi ja rusija,...edino vredno shto imaat tie e,..moskovskoto metro,...i toa ne vo organizaciski i tehnoloshki smisol na kompoziciite,...tuku vo arhitekturata na podzemnite stanici,...stvarno se ,...grandiozni,...drugo nemaat nishto za falenje,...za shirokite masi,...
Изменето од moira - 18.Јуни.2008 во 19:30 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cekalnite se super. vozovite se katastrofa. kako da se vozis bogomila - jagnusevo.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahah,..pa,shto vikam,...samo arhitekturata e za ,...vosh*tuvanje,...se drugo e ,...mizerija,....vo ,..."bogatata" ebana ,..rusija,...a, be ,..se mi se chini deka naskoro ke i dojde krajot,...ako produzat naftata da ja "pijat' samo,....desetina rocenti,..
|
||
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj shto si bil turchin,...toa e vo red!,...ama,...ne si ti samo turchin,...ti si,..glup turchin,....shto ne e vo red,..mislam za tebe,...
tuku,...aj daj mi samo edno neshto ,shto ti ostavilo takov vpechatok za mene,....ili tropash neshto ,...kolku da ,..tropnesh! |
||
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi ti ... ova e nekoja nova formulacija ... glup pa uste i turcin ????? .....
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 13.Јуни.2008 во 18:11 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
definitivno e za bugarija ... nema greska ...... hahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahaha ... eve , i samiot ce ti kaze
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj kolku placa
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ne se prasuvaj od kade
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |