![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 93> |
Автор | ||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
NJUJORK AJDE BE BRATCE AKO MISLISH DEKA SME NASLEDNICI NA ANTICKITE MAKEDONCI NE TI TREBA MISLENJE OD DRUGI...
SAMO NAPRED MI E GALJE SHTO MISLI NEKOE BUGARCE ZA MENE ..,, GLUPOSTI JAS ZNAM SHTO SUM I TOA KE SI OSTANAM... NE SI GI TROSHI ZBOROVITE ZA SEKOGO.... POZDRAV....... |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
||||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|||
Ние сме СЛОВЕНИ...
![]() |
||||
![]() |
||||
Njujorcanec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|||
I copy that loud and clear... |
||||
![]() |
||||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|||
A AJDE OBJASNIMI JA ETIMOLOGIJATA NA ZBOROT SLOVENI?? AJDE STELA ROSA.. |
||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
||||
Njujorcanec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|||
I taka se od pocetok... |
||||
![]() |
||||
|||
Нема што да се објаснува...веќе објаснував...ова нема крај. |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
NE BRAT TUKA E KRAJOT.. EVE STELA ROSA KAZA SLOVENI... E PA AKO ZNAE DA ODGOVORI NA OVA TEMAVA ZAVRSHUVA... |
||||
||||
![]() |
||||
|||
The moment is now...to be or not to be... ![]() Изменето од Njujorcanec - 13.Јуни.2008 во 15:42 |
||||
![]() |
||||
|||
fiks... Објасни ми зошто мислиш дека не потекнуваме од Словенските племиња...???
|
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
Яс можам
сакаш? |
||||
![]() |
||||
|||
Ти и не си Словен, што ти ќе ми објаснуваш... Ти си ТАТАР...!!! Туркомонголска раса... ![]() |
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
Е
да де точно поради тоа само за тебе не сум баш сигурна ти може и да потекнуваш од словените ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |