![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 93> |
Автор | ||
__ __ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kon ongala ke se vratime
|
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
ами
близу ми е мене а пък и често си се разхождам по Аспаруховия мост ![]() |
||
![]() |
||
Njujorcanec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
В моя град
така се казва един от най-големите мостове в Европа ![]() |
||
![]() |
||
Njujorcanec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 118 |
|
Jas si pomisliv...da ne go preimenuvavte Kameniot most vo Asparuhov most ![]() |
||
![]() |
||
|
A znaci ima Makedonci i vo Varna :D |
||
![]() |
||
|
Ахххаахаххахахах
я познаваш Варна има македонци сигурно имам даже родбина |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
А што мислиш зошто е отстранета АНКЕТАТА...??? На некој не му одговара тоа... Ова станува веќе смешно... |
||
![]() |
||
|
a koj moze da ja otstrani osven moderatorite??
|
||
![]() |
||
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
|
|
||
![]() |
||
hr.lucky ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
|
|
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
![]() Инаку ова нема смисла...Анкетата убаво покажуваше разлика... |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
uf bre... vo 21 vek, vie uste vo praistorija da se vratite...
site na ovaa tema. neandrtalci edni. |
||
![]() |
||
|
A znaci ti im shepna na administratorite da ja otstranat anketata... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |