|
Дали навистина ни беа потребни изборите? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колега
Сиот твој насобран јад и чемер кој го „истураш„ овде е дело на комунистичките мутанти кои само во Макеоднија можеа да опстојат до ден-денешен...столе в`кот , тепачот на жени шврчковски , фиромџијата киро , сранко-викан и водкица ..и оној фрлач на бугарски летоци 5-коски...
И ништо не е изменето одтогаш..ама баш ништо..освен зголемени привилегии за кои здрчно гласаа и твоиве зај(а)дени сонциња.. срциња на мајка нивна оставена по селана..одкаде и повеќето се населени во Скопје..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако петкоски е фрлач на бугарски летоци што сте вие вмрОВЦИВЕ а?Половина од членовитеви избегаа во бугарија! А тоа што народот ги изгласа-народот гледа како се живееше и како се живее сега-ако им е поубаво сега пак нека гласаат за ВМРО!
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..aj ziti leb pojasni mi go vtoriot pasus... prviot go razgbrav.... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega go primetiv tvojot post za petkovski DA BATO - PETKOVSKI GI FRLAL- TOA DOZVAN OD PRVA RAKA PRED 5 GODINI OD ORGANIZATOROT SAKAS VERUVAJ SAKAS NE NO E VISTINA A KOJ BIL SMISLITEL NA CELA OVA LETOCIJADA NEZNAM |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами многу ми е гајле-секако знам каков е петковски-само ме нервира кога вмровци кажуваат за бугарофилство!(не мислам на тебе)
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I DA MISLIS NE TRZAM
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne najneuspesni. ovie izbori bea TOTALNO FIJASKO. za sdsm se razbira. |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Grant butel i ovoj sto ja otvoril temava
se teski komunjari!!!! izborite bea potrebni !!! fakt
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vremeto ke pokaze dali bile potrebni ili ne.
Ako se zabrzat reformite ,ako izlezat presmetkite na Gruevski kako sto treba, ako Albancite ne go povtorat krsot vo nedela, ako SDSM se transvormira? Znaci mnogu AKO, koi vremeto ke gi odgovori. Kako i da e pukanjeto na izborite ostavi mnogu losa slika za MAKEDONIJA. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam zosto smetate deka pukanjeto ostavi losa slika za makedonija?
vsushnost, toa e samo znak deka nekoj pumpal preceneta slika. vaka se vide koi s(m)e i sto s(m)e! |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najprvo ako se ukine dogovorot na delo ( koj najveke go upotrebuva samata vlada ) ako za dodatna rabota se vrabotat rabotnici na neodredeno vreme a ne postojnite da ostanuvaat cel den za istite pari ako za drzaven praznik site dukani bidat zatvoreni ako vo dukanite nema neprijaveni rabotnici ako vraboteniot ima godisen odmor kolku e propisano so zakon a ne sugavi 10 dena vo koi vleguvaat i sabota i nedela koi se nerabotni denovi ako pri vrabotuvanje se gleda kvalitet a ne ramkoven kluc ili partiski kluc ako...... ima uste iljada ako.... Изменето од butel2 - 13.Јуни.2008 во 14:00 |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, jas sum komunjarka so pedigre i ne sdsm-ovka, tuku bas komunjarka |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
komunjarka so tapija...
|
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SUM bil clen na SKM,da sum bil.Na SDSM ne sum Изменето од trnar - 13.Јуни.2008 во 15:20 |
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |