![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 37> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koga mi bese vperena cevka...naednas tisina i mir, sebe si se gledav vo treto lice, a racete ne mozev da si gi pratam so golo oko
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samoto soznanie deka e posleden bi mi go unishtilo denot i verojatno ne bi napravila nisto povekje od bilo koj drug obicen den.Edno sum sigurna,deka ne sakam da znam koga ke dojde toj den.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke setam skroz gol
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Bi probala se sto do togas ne sum probala..dali ke stasam se da napravam..tesko
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke me udri takvo depresivno raspolozenie sto nema ni da mi tekne sto sum sakala da probam i napravam vo zivotov.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
............и во последната минута колку и да ми е тешко и да ми ја врзуват устата и да не можам од болка да зборам ...сепак ке му кажам дека го сакам...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ke bidam so nea ke ja gushkam i ke i kazuvam deka ja sakam najmnogu od se.........
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ke,...blujam....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ЌЕ СЕ НАСПИЈАМ,ТАКА ДА КОГА ЌЕ ИМ ПОЈДАМ ТАМУ,А ТИЕ СИТЕ ИЗМОРЕНИ ОД ЗЕМСКИОТ ЖИВОТ,ПА КОГА ЌЕ ГИ ГРАБНАМ...АБЕ ШТО ДА ТИ ПРИЧАМ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
eden den 24 sati nekogas se mnogu
a nekogas malku nekogas ni treba mnogu ponekogas malku da sme srekjni |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Vo svojot roman na Paulo.K."Veronika sakase da umre" ,ni pisuva sto pravese Veronika poslednite 24h koga znaese deka uste tolku i ostnale.Mislam deka istoto bi go napravila , ma ne mislam sigurna sum.Luge romanov sigurno mnogu od vas go imate procitano ama da vi kazam mene licno mi ostavi dlabok vpecatok.
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Само уште еден ден,а?
![]() ![]() ![]() Дефинитивно нема да отидам на работа,ќе претрчам на 2-3 места за поздрав,ќе свртам 3-4 телефонски броја,а остатокот од денот ќе си се дружам со синчето и со оној мојон...Пред легнување,ќе оставам јасни инструкции за полесно снаоѓање во мое отсуство... А,да, и ќе се изнајадам конечно без грижа на совест! ![]() |
|
![]() |
|
Ke gi seksam site onie sto sum se ustrucaval od x ili y pricini
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |