|
Дали девојката од интернет е идеална? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 27> |
Автор | |
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se zavisi od toa kolku ke se otpushti coek
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strojnicite se minato...sega e internetot...mislam deka e bolje i poelegnatno zosto gi nadminuva mnogute balkanski rigidnosti...baska prvo dobro se zapoznavaat preku pisan zbor, pa i preku kamera...samo otkako ke se ozenis, fino lepo stavas pasvort na kompjuterot, oti nataka moze da se skarate, pa ona sedne na forum, pa naleta na nekoj slatkoreciv ligus na nekoj forum, pa " aj se vidime na kafe ", a u stvari kafe nema ni da pomirisaat tuku ke se . . . t i zatoa internet samo dur se zemete i poslem najpametno e niz terasa da go frlis
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako.......
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se toa super...ama jas pak ne go razbiram prasanjevo kako toa idealna?Pa takva kakva sto e...za nekogo losa za nekogo dobra,devojka kako site drugi,samo sto si sedi pocesto na internet ...mozebi i ste ja sretnale a ne ste znaele deka e tokmu taa
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma koj sto e tokmu sedi tolku na internet
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nisto idealno!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ИДНИНАТА НА ОПСТАНОКОТ НА СВЕТОТ Е ВО ИНТЕРНЕТ БРАКОВИТЕ...!!!...НЕМА ПОТРЕБА ОД ЗАКОНИ И ПОДУСТАВНИ АКТИ..!!!КОЛКУ ЖЕНИ ЌЕ САКАШ ДА ИМАШ ВО БРАКОТ..ЌЕ СИ ИМАШ,И ОБРАТНО... !!!..А ДЕЦА?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne sum tokmu priznavam |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Internetot ke stane ko na filmovite koa ke mislis deka si svarno tamu so toa kacigata i zicite i togas garant ke nastane masovno opstenje
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde gledam mnogu interesni i inteligentni lugje,baska na interenet nikoj ne te zamara so svoite problemi,ne ti kazuva sto treba da pravis,ne mora da davas odgovori ako ne sakas...ponekogas mi e begstvo od dosadnata realnost,sekojdnevni isti muabeti...mislam deka za poveketo na forumov toa e prvenstvena pricina,a ne e glavnata cel da se najde partner ili se lazam
|
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more ima i takvi veruvaj!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=fragola] Ovde gledam mnogu interesni i inteligentni lugje....
...НЕ СИ МЕ ВИДЕЛА МЕНЕ ,ДА ВИДИШ ШТО СЛИКА СУМ!!! |
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas ima isklucoci,jas ne generaliziram nikogas |
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ОВИЕ ЗАЕБАНЦИИ,СКАПО ЌЕ МЕ ЧИНАТ!!...ЗНАМ ЈАС..
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |