|
Дали навистина ни беа потребни изборите? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izborite voopsto ne bea potrebni, ova bese samo kapric na Gruevski ....
i sekako se najneuspesni podobro nema nisto da bide ama gladnite kokoski sekogas si sonuvaat peoso.... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бутле ZNAES DEKA NESKAM OVA DA TI KAZAM
TO TOTALKA SI GRESK Изменето од moira - 13.Јуни.2008 во 15:02 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze sum, ama ne ke da sum .... |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iskreno, mozebi trebaa izborive
za da dobieme nie sdsmovcite eden zezok samar za osvestuvanje
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ENE EDNA PRICINA NO NE E PRIMARNA ZA MAKEDONIJA DA ZNAISH |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega ako mi kazes deka od ater za makedonija grujo napravi izbori...garant kje ti poveruvam
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE ..............GI NAPRAVI
ZA DA PRVO SI DOBIE USTE DVE GODINI A VTORO DA GI BUTNE VO VLADA I DUI I DPA I MIRNO DA SI RABOTI LUCIDEN E TOJ- MISLAM DEKA BRANO KJE POCNE DA UCI OD NEGO |
||
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па еве тие примитивци симнати од планина ,,месијана,, ваш ги зеде во влада(и тоа двете партии) и за да влезете со 61 плус ги зеде и ромите и турците и т.н.Со сите можевте да влезете во коалиција само не со Македонците!Ете ги турнавте ,,пијавиците,, од власт-ама сега ке го видиме гВујо како ке се покажи-да не се оградувате поле од него како од бугаринон ваш(Лјупчо)! |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za nekoja godina taka ke se ograduvaat i od Gruevski, pa ke bide pak sve komunjari bile na vlast .... iako od ovie 17 godini samostojnost, 8 godini se VMRO-vski
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ako de, nauceni si se tie
"pu...pu...ne vazi..."
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vise nema ograduvanje
butle ideme napred poleka no sigurno ono site ne kecat od site strani no kje gi fanime na kondicija no vise nema vrakjanje nikogas povekje mena da ima 17 godini drz nedaj stoj i tresi go vozot |
||
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе како да не-секој нов ВМРОвски Мандат само напре одиме па еве до кај сме(само немој да речиш дека комунјариве ве држат в место)а плус гвујо ко што е крив во нозене којзнае кај ке стасаме!
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nakrivo, nakrivo, moze kje stasame do celta, hahhahhaha...
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene mi e smesno edno
kako toa ste tolku itri a narodot e glupav neide ni pod razno ni po Ajnstajnova teorija |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |