|
Црвенковски старо-нов лидер на СДСМ |
Внеси реплика | страница <12345 35> |
Автор | |||||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
REPLIKA Pa ti cuvstvuvaj se Makedonec.Ne ti branam,nemoj ni ti da mi branis da si iskazam sto mislam za sebe si. Jas za mene se custvuvam SLAVOMAKEDONEC. Ti mene ne mozis da me sprecis vo toa. I nikoj ne go narekuvam, Slavomakedonec,samo sebe si. Vie slobodno bidete si Makedonci, no opredelete se ste Sloveni ste ili Makedonci. Taka se narekuvam bidejki se smetam za potomok na drevnite i slavni Makedonci, a sekako i na prekrasnite Sloveni koi tuka na ovie prostori se izmesale. Resete se dali zboruvate Makedonski(koj e nasleden od Antikata) ili Grupa na Slovenski jazik. Ako veke znaes sto e etnogeneza. Koj saka neka se cuvstvuva kako saka. Samo kako ne ne vregase 50 godini da bideme Jugosloveni ili Jugoslovenski Makedonci. Gledaj kako se zanel ANAKIN misli deka nego go sozdal ili smislil LUKAS i oti e JEDAI. So ogled tvojata surova cenzura se nadevasm deka ke mi dades moznost za REPLIKA i tuka e kraj,se izvinuvam, i jas za OFF TOPIC. So Pocit |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...za sekoja zemja koja ima mladina koja misli so svoja glava... nema opasnost... |
|||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sloveni nitu postojat nitu postoele
no toa brae ti use nesi go doznal ne ................gi otvrlivme vekovnite lagi kako i so pocnuvat da gi otfrlat i drugite narodi Изменето од moira - 13.Јуни.2008 во 15:07 |
|||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Branko se vraka i vie Vmrovcinja kradete duri mozete posto posle kradenjeto vase sleduva edna ekskluzivna informacija za vas REINKARNACIJA NA ALKATRAZ.
|
|||||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne glasav za Branko vo 2004 za pretsedatel, ne glasav za SDSM vo 2006 i 2008, no posle ovie gnasni probugarski proekti na aktuelnata Vmrovska vlast se ke napravam za ova Vmro da go nema od Makedonija, napred MAKEDONIJO zosto samo so Branko mozes napred da odis
|
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ти да не си негов "копје" носач??? |
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Последна опомена да се дискутира на темата!!! |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
... moderatorite bi trebalo da otvorat tema... megupartiski idividiforumski presmetki... bugarosrpskomakedonski tezi i natitezi na koj ke se filufaat site filstva... i diskutirajte do utr sabajle... vaka temava politika nekako e naj kasha popara tema... bidejki sekoja e upropastena so navredi... diskusii bez argumenti...
... na temava... ...Branko Crvenkovski... na politickata scena nema da se zapamti so nekoi pozitivni potezi ili drasticni promeni na ekonomski plan... so negovoto "vladeenje" kako premier... zapocna "nefermanjeto" na shtrajkovite i shtrajkuvacite... posebno na shtrajkuvacite so glad... pred koj vid shtrajk duri i kolonizatorite otstapuvale... primer ni e shtrajkuvanjeto na Mahatma Gandi... i popushtanjeto na Anglicanite... me drzi pamtenjeto... deka prvata zrtva i smrt zaradi shtrajk so glad... beshe od Ohrid... a na vlast beshe tokmu Crvenkovski... za mene i za moite prijateli... togash toj covek... politicki umre... potoa se redea niza nebulozi... ...za Makedonija e zalosno shto nemashe politicar od kalibarot na Slovencite... umeren... prozapadno nastroen... za da ja vnese Makedonija vo evropskoto semejstvo... site makedonski politicari... vklucuvajki go i Branko Crvenkovski... za 17 godini... se drzea do "kvazi patriotizam", a na delo proklamiraa " grabelizam i licno bogatenje"... |
|||||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Branko Crvenkovski treba da se vrati kako pretsedatel na SDSM zatoa sto negovoto vrakanje ke ja razbie komotnosta na vlasta da pravi sto saka. Amdi Bajram - kriminalecot mislam deka vo ovie momenti koga slusa za vrakanjeto na Branko nemoze da zaspie. Sutka go ceka povtorno.
|
|||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
..abe ti normalen si... budala e toj da napushti palata... slugi... besplatno se ... i da odi onamu kaj shto treba da plati... aj cuden covek si... |
|||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
vmrovcinja, kradete duri mozete, posle doagja branko i vaseto kradenje ke izgleda kako humanitarna dejnost. |
|||||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ne samo vmrovcite.
MAKEDONIJA se plasi od branko. sto li uste moze da napravi taa politicka nakaza. |
|||||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Внеси реплика | страница <12345 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |