|
..."start from the dark"... |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Септември.2009 во 14:00 |
|
au au au meraci uste od sabajlina mi prajs
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pocetna?? hmmmmmmmm ako sum vo farmerka.... na fotelja ili bilo shto sedecki objekt..... so rashireni noze kako kauboec.... ako sum so noze goli da ne recam suknja ova ona... so noga edna na druga so vidliv stranicen mesest del.... pa posle ide kalabalak od pozi i fotografii... za na kraj ..... zavisi od geografskata polozba na mestoto na kalabalok... soodvetna poza goooooooooolema kako poster |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e honey, go with the flow..... |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej...toa taka izgleda im gi kazuvaat pozite film koga snimaat i mora da gi zapamtat da ne go zgresat redosledot i pak nazad da gi vrakjaat
Pa zarem ne treba emociite da te vodat |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
glupost, nema sema ili starteska poza edinstvenoto sto e isto e "vlezi-izlezi" igrata..... |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...hahahahah...teraj dalje, nevermind me...
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj otide
bre ima use pozi mi go rasipa receptot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a za na kraj......
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posle ova
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i , posle...
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
daaaaaaa edna oralka vaka---------->
|
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ajde, sakash da kazesh deka memorijata slabo te sluzi... ...well ok, ne insistiram shom e taka... ...ama, mora od nekae da se pochne... ......mmmmm...ili...mmmm uh-uh......??? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ko turshija da e
se redi red piperki red domati karfiol na kraj morkov i pak isto eban recept |
||
|
||
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe jas mozam da ti kazam za posledniot pat kako biloAma problem...a me ponesat emociite,poim nemam shto se deshava...ke mora da go prasham
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |