|
Секс со женет човек |
Внеси реплика | страница <1 56789 75> |
Автор | |
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA VETUVASE ON A NE JAS AMA NE MISLAM DA BIDAM SO NEGO ZATOA STO I JAS SAKAM DA SE OMAZAM I DA IMAM FAMILIJA A NE NA VAKOV NACIN KAKO SO NEGO DA SE RAZVEDUVA I DA ME ZIMA MENE TOA KAKO STO KAZAV NE BI GO DOZVOLILA PA MAKAR I DA E POSLEDEN NA SVETOV
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а дечко ти бе Сара
а он ако он те гледа како своја идна сопруга свесна ли си што му правиш затоа јас тупам дека прво треба да расчистите старите сметки и мирно да продолжите напред еј а реков дека нема да коментирам хм |
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glupo e malku da...
|
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 182 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS MNOGU GO SAKAM MOJOT DECKO MISLAM DEKA DUSAVA KE JA DADAM ZA NEGO, OVA STO MI SE SLUCI ZNAM DEKA NE E VO RED I MNOGU SE KAAM, GLEDAM OD MOJA STRANA, A TOA STO DECKO MI ME IZNEVERUVA TOA NE MOZAM DA GO KOMENTIRAM SEGA ZATOA STO NE SE RABOTI ZA NEGO TUKU ZA MENE |
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sara ma sto pravite....
|
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NISTO VIVI IM OBJASNUVAM NA LUGEVO
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a lp polno ti e..
|
|
tuka nekade....
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE TE RAZBIRAM STO SAKAS DA KAZES - VIVI
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA VI SE POFALAM IMAM NOVA TASTATURA |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brao i cestito
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FALA FALA POUBAVA DA TI DATAT ILI DA SI KUPIS SEEDNO |
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I MENE MI TREBA UZASNO OVAJA JA UNISTIV
|
|
|
|
Sara_t
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si pobarav i odma mi dadoa super e, treba
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |