![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 851852853854855 1553> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaci li toa deka so plavite kolegi kafe ne piesh? ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
pa begashe shto begashe od mene i se nacekavme ednash vo eden kafic,ne da ja brkav tuku taka iznenadno
i se najde vo tesno i pocnavme muabet ama jas kako nishto da ne bilo ama ich ne reagiram,no doznav deka imala nekoj ama i raskinal i i zakacil shamar na razdelba a ova mi go kaza edna dushmanka nejzina a jas od svadba dojden troa pod kompresija doteran ,picnat v kraj e kostumot kako mi stoeshe milina i pocna taa da mi se pushta,super si ,vakov takov se najdobro,komplimenti vkraj pocnav da crveneam nejse ..a jas laden ko shpricer i stavam kapace na kapace a taa se trpi i se smee......................... i poracuvam pijacka shto sakash ????sakam koktel kakov ??go kaza..od picke si materine nekoj... shto be sega ne piesh sokce???? ne stramota bilo se prefrliv na kokteli... arno de ...konobar daj za mene skopsko i za devojkava koktelot od picke si materine....vednash decki... i jas si palam cigara mi veli daj edna... wow pocna da pushish...da be se nerviram vo posledno se mi odi obratno...vidi majkata aj ... e shto ti odi obratno,mlada ,ubava(pari nemashe mnogu).. i vidi sega odgovor... abe me prati maler vo ljubovta....wow..kolku prozirno i mizerno odgovorce...mene mi se stemni vo momentot... a zaljuben vo nea predhodno abe umren..... a se ushte nishto nemam spomnato za buketot,a ke zaboravev so buketot i pismence..a pismenceto shto da vi kazuva od dusha istrgano.... e shto ne ti odi vo ljubovta??? odgovor standarden,klishe vkraj... mashkite ne cinele,vakvi bile takvi bile... sakale samo seks,da te iskoristat...ova go sfativ kako licna navreda...ama is kutam...i go dopivam predhodnoto pivo... a taa zbori kako naviena ...300 na sat... mene mi se temni od muabetot,kapak od pivot,potpijanet od svadba...abe sve sobrano... a taa si drnda,a jas ne ja slusham....si mislam da i ja zakacam edna ko toj fraerot predhodno.....ne be stramota e plus ne sum nasilen,plus ako ja udram ke i ja skrsham vilicata...ne shto sum mnogu jak taa beshe nezna.... ooop..mi gi prekina nekoj mislite...stasa konobarot so pijackata,me spasi od muabetite(tro zakasna ama stigna). ..mnogu guzva imashe........ povelete decki koktel za damata od picke si materine i skopsko za mene...fala decko..se izvinuva shto zakasnil.. ..abe nemaj galje guzva..fala mnogi se razbirame.... decko da platam...kolku...a predhodnoto se plateno.... op odgovor....490 denari....wwwooowww... ostanav podzinat....abe decki da ne poracav vecera???? tolku be brat skopsko 90 denari...koktel od picke si materine vo picke si materine 400 abe 400 denari.... leleeeeeee kosata mi se krena...ne deka nemav pari imav. nejse.... poveli decko 500 denari..bara kusur..ostaj bekshish..fala zamina konobarot a kokonava celo vreme molci... i mi se stemni sve okolu mene .. i togash taa abe izvini ama jas greshka napraviv shto ne se fativ so tebe ,i buketot beshe mnogu ubav mi veli.. ako sakash sega da probame....vidi majkata.... sega ke probuvame ko sladoled da e ova .... pokutev ushte malce i ko i se vreknav samo jas se slushav vo kaficot ...devojkata propadna v zemja...od vozbuda ke dobieshe srcev udar....cel kafic dozna za shto zboram,deka i manal shamar toj predhodno,daka sum i pratil buket,deka sum bil zaljuben vo nea ...abe se... i na kraj i go isturiv koktelo od picke si materine vo cicki,chorba ja napraviv...pivoto nemashe shansa da go isturam..fustanceto i se zalepi za nea ,beshe kako onie ciclestine od natprevari za vlazna maicka....stana da si odi ama ne znaeshe na koja strana e vratata....a jas prodolziv da si go gustira skopskoto .....ama ic ne mi beshe gajle..... devojkata po ova ne izleguvashe od doma so meseci... mi prati aber po edna drugarka deka sum ja zastramil mnogu... od togash ja imam videno nekolku pati i ne sme zbornale e sega izvinete malku zadocniv so postot ama imav mushterija ,ne razbirashe neshto.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
aman be shto mu stori,,,taman devoj4evo se nau4ilo kokteli da pie...,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe mi e zal denes ama go zasluzi toa
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
i jas sakam zeleni oci
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
???????????? |
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
sto se dumas fiks?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
shto ti znaci toa zeleni oci???
|
|
|
![]() |
|
deka sakam maski so zeleni oci
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
da ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
skontav
izvini ama me iznervira eden.....ne mozev da go napisham postot od nego .... toj pogore so devojkata.... ![]() |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Lele,fiks...
Ama interesna prikazna
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
interesna,no ne za sekogo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
eh interasno zavisi za kogo
mene drugata den ama ic ne mi beshe interesno koga mi pomina nervozata mi beshe maka shto i iznarekov sve... ama se shto i rekov go zasluzi... |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 851852853854855 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |