|
Русија ќе застане со цврста нога на Балка |
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rusija i demokratija vo 80 - te godini ? ................... buuuuhahahahahahahhahahhahahahahahahahah
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ќе бара Русија???? Нафта во Авганистан???? Па во Русија има нафта колку иљада Авганистани, ако не и повеќе , втора извозничка на нафта во свет... Немој сега ти Америчка демагогија да ми кажуваш овде... Изменето од DelijaSkopje - 12.Јуни.2008 во 15:19 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be , nema Rusija nafta ..... za drugi
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема тоа никаква врска со идеологии, јас колку што знам и комунизмот се бореше против фашизмот, ама на крај испадна дека се борат зошто имаат интерес, они да го завземат тронот на фашистите де.. Изменето од Vladimir88 - 12.Јуни.2008 во 16:41 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и Америка има нафта па што, мислиш дека не би дошло добро екстра нафта... Изменето од Vladimir88 - 12.Јуни.2008 во 16:42 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ako ima ekstra nafta , nam ce ni dadat po nabavna , diskontna cena , a ? bez DDV
Изменето од miroslav_g8 - 12.Јуни.2008 во 16:45 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хехехе....во политика нема вечни пријатели, има само вечни интереси.. Уште не си разбрал по се изгледа дека идеологиите не функционираат кога се пари во прашање...... Америка има интерес од Македонија, ние имаме добивка од Америка.... Колку наши револуционери кукале по таа Русија на времето кога ќе ми текне, плачовите на колониите македонски во Санкт Петерсбург во 1913 година....и на крај к*рот во гз и душата во рајот.. Браќата Руси си ја креираа Сан Стефанска Бугарија и 90% од нивните преродбеници не направија Бугари |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stotuku procitav za toj interes na amerika od nas .... od sega pa nataka , naftata od irak ce odela preku nas
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако, нека оди....ако и се оди, можеби затоа изградија Форт Нокс на Кале...и имаат опнато една огромна табла каде пишува ЦИА |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se raduvas na pogresni nesta
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка си... САД можеби имаат нафта на нивна територија, ама тоа е многу малку не е како кај Русија и Арапските земји... Тие се најголемите извозници на нафта, а за природен гас... ... да не зборуваме, тука неможе никој со РУСИЈА...!!! |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бе затоа дебилните Руси им ја продадоа Алјаска крајот на 18 почеток на 19 век на Америка, зошто мислеа дека нема ништо таму, а на крај испадна дека Алјаска е полна со злато и со нафта.. И тоа за никаква цена.... И денеска се зборува на јазикот на нафтата не на гасот.. Изменето од Vladimir88 - 12.Јуни.2008 во 18:22 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прашањето е кој се радува на погрешни нешта, или на Сан Стефанска Бугарија.... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ce ti odgovoram ama koga ce mi odgovoris ti na prasanjeto koe ti go postaviv pred edna nedela ..... dolzen si odgovor a ne izgovor ......
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |