|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 11601161116211631164 1869> |
Автор | |||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...misli deka e isto sto i Sheherezada... |
|||||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...e sho, pa da ne cheka so vekoi on...
...baba, zasho mu skrshi srce ti na choekot, sekoja zena e zamenliva znaesh...samo da e vredna u kujna toa se bara...za drugo nema gajle... |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...abe pankreas ne ama dziger leta od zeni...hihihihihi |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...honey ti so djigerot kako stoish...? |
|||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...slatka tulum-ba-ba...
|
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...shtom mu e srceto zalepeno, garant kiki bonboni ke bara... |
|||||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...stabilno, imam sochuvano i za tebe nesho, ne se sekiraj, zamezi si slobodno-ebate belja... |
|||||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
|
|||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...ne jadam djiger...znaes... |
|||||
Внеси реплика | страница <1 11601161116211631164 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |