![]() |
|
Очи во небото |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | ||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Јуни.2008 во 01:42 |
|
ovoj fenomen se sluci vo edno kumanovsko selo OPAJE
toa e vistina jas prvo mislev deka se raboti na obicna video montazha
pa gi prasav nekolku moi priateli od OPAJE i ti mi kazale deka navistina se sluci
po nekolku dena paganje dozd izlez ovoj fenome
eve video
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bas interesen fenomen...
Nemozam da go objasnam,nekolku pati go vrakjam nazad,go gledam,..
Ako ne e montaza...a ne e ,ocigledno...nemam zborovi za ovoj nebesen fenomen...
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
So i da e,jaka rabota u sekoj slicaj
![]() |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
bidete mirni oti nekoj sepak gleda
![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
интересно...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Па вака.... Кога би ја исклучиле опцијата Photoshop .... тогаш ова е чист доказ на случајноста... односно како понекогаш воздушните струи можат да направат од облаците нешто што личи на очи..... Не знам зошто, кога би постоела некоја виша сила, би и требале очи од облаци за да не види .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Туку, ај јас да не зборам многу... да не ме казни Господ ... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
koj i da e,...treba da odi na,...lifting!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...И ЈАС ЈА ВИДОВ ЅУНИЦАТА КАКО ПИЕ ВОДА... ПА НИШТО!!!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Хехе не знам што е, ама интересно е
![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
kakvi se ne formi pravat ,..i ke pravat,.oblacite,...i veterot,...nema tuka nishto,...misteriozno.
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
само шо ми потврдија дека било вистина
![]() |
||
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Кој ти потврди бе жити се ??? ![]() ![]() (Блу ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Не бре па ти не ме зезај
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
abe ne ja zezaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |