![]() |
|
Решавање конфликти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EBENO BEV VO PRAVO ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
od koga sakam toa da ti go stavam do znaenje..ama ne slusas
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
soveti ne se primat od sekogo ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
znam,samo im trebase premnogu da skontaat..Ali ne se sekiraj,sega znaat
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
prijatno popladneeeeeeeeeee.... prijatele anakin ... kako imas samo 9400 postovi ??? konfliktite ne se resavaat ... tuku se razresuvaat ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Абе вади пиштолите и .....
![]() ![]() Така се решаваат конфликти ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Konflikti se resavaat so 2 zbora i potoa sekoj po svoj pat zadovolen sto si ostanal na svojot stav
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Konfliktot medju nas makedoncite i grcite treba da se resi .... kako ? mene grcite mi lichat kako mojata komsivka ... koja neznam zosto ... ama stalno sviri ista nota ... na kavga ... i posle razbrav ... deka fakticki toa na nea i bilo leksilium ... mesto da pie leksilium ... ke ni ja vadi dusata na nas site naokolu ... i posle e zadovolna od storenoto ... Eden kolega pak mi veli... Da ne saka nesto taa ? Bidejki nema resenie ... najdobro e da im se zablagodarime na EU ... i da prekineme so amkanjeto ... taka da moze i grcite da zdivnat od nas ... i toa bi bilo resenie ... za jadenje i pienje ke imame ... na nas ne ni treba mnogu ... uceni sme i so malku ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I se zakanuvam deka na sekoe povisuvanje glas i sleduva seks i ona vednas sepoti od strav da ne napraam taka stvarno
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sakas,a znaes deka ne e pravilno...ete konflikt na istovremeno privlekuvanje i odbivanje,najteskiot.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
А да, ама не е и ништо подобар оној конфликт на двојно одбивање, нејќеш ни едно ни друго - ама мораш едно ![]() Изменето од Lithium - 28.Мај.2009 во 12:22 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
So : - p**ka ti mater i da ti e*am mater !
Znaci sepak majkite ja olesnuvaat tenzijata ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
resavanje na konflikt
![]() ...sekogas znam deka sum vo pravo i nema -konflikt ![]() mi popusta ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
ретко влегувам во конфликт
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |