![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 155> |
Автор | ||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koj vika deka ne interesira kosovo i srbija? IC NE ME INTERESIRAAT propadnati idei, kvazi-drzavi i narko-karteli so parlamentarni pretstavnici. aaa dilemata uste ostanuva, zosto tolku skokate za kosovo vie siptarite? zosto ne se raduvavte koga MAKEDONIJA STANA NEZAVISNA? vrpocem i go bojkotiravte toj referendum. SO toa kazavte se! |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ne kire ... nemaat kazano se ... ne nosi izbrzani zaklucoci ....
|
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
se uste se traga po albanec sto nema da bide zadoen so edna ideja>
golema albanija, iscistena od nejzinoto avtohtono naselenie. zapadna makedonija e samo del od toj proekt. za zal, ne predvidoa deka voeno se najslabata nacija vo evropa, i moze sekoj da gi pregazi za dva dena. Toa dosega go kompenziraa so sojuzi so mokni zapadni zemji, no sega i drugite (mk) go naucija toa. kako li sega? |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
На Македонија не и треба сојузи за да ги разбие Арнаутите... може во секое време... само ги штитат западните сили како да им се заморчиња... јадните тие... ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
маче колку што се правиш или мислиш да се правиш што повеќе попаметна........контрадикторно на тоа излегуваш се повеќе смешна ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
|
![]() Изменето од oon - 11.Јуни.2008 во 23:52 |
||
![]() |
||
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
абе или или е муабетов... истерсан алтан пиљо??? дан испаднит... та да ве напикат христијанската коалиција- во ирак...лол |
||
![]() |
||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
|
hmmm,,,sakam da vodam dijalog
no gledam site si "vodime" monolozi".. ![]() |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
![]() |
||
|
eh delijo balijo... bas so vakvi primitivni idei, srbija se smali vo belgradski pasalak. |
||
![]() |
||
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
|
Со плава боја се земјит што ја признале независноста на Косова,Со портокалловабоја се земјите кој се пртиват на независноста на Косова,и гледајте со кој е развиениот свет???????????????????
![]() |
||
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|
И мене тоа ме чуди како толку развиени земји да признаваат дивјаци и примитивци?
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
![]() |
||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
|
Па види, горе - долу, тие што ја извршија агресијата во 1999, сега и го признаа Косово. Тоа беше основната цел на агресијата на НАТО. Уште една албанска-НАТО-држава.
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Развиениот свет ве третира како депонија..затоа и го имаше и она труење на преминот Блаце..
Македонија треба да стави таму вистински граничен премин..за да не се случи повторно ..тоа со киселините од „непознато„ потекло да се повторат..
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
|
Ама мене ме чудат НАТО и САД-зар не ги видоа каквисе Шиптарите?Ама добро ке му купуваат оружје ке ги јачаат а после шиптариве ке им го свртат грбот-како што им направија Авганистанците!
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |