|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 37383940> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tesko na onie Makedonci koi seuste ne svatile sto znaci da se bide MAKEDONEC, tesko na MAKEDONIJA so takvi MAKEDONCI.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma nisto strasno ... zatoa postojat onie koi znaat ... da vodat ....
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do najgolemiot makedosnki patriot shto nekogash postoel vo istorijatot na makedonija, kire gligorov,,,upsss,,,pardon,,,nedelkov bil....
....pokraj milionte problemi shto makedonija momentalno gi ima, veruvaj mi, eskalacija na etnichkite konflikti e poslednoto neshto koe mu treba,,,,no ti, izgleda, ili stvarno ne zneash nishto za chuvstvitelnata situacija vo koja se naogja makedonija, ili sakash da izigruvash patriot, no za zhal vo pogreshno vreme, i pogreshno mesto,,,, ne daj bozhe, da dojde do polarizacija na nacionalnostite koi shto zhiveat vo makedonija, bidejki togash, eh togash, ke voskresnat nekoi zaspieni idei, na site nashi sosedi, e togash nikoj veke nema da ti bara da go smenish imeto, nikoj nema da ti pravi problemi so jazikot, so nepriznavanje na crkvata, itn,,,,tuku togash ke se pee sosema druga pesna... i nemoj da mi kazhesh kako i shto treba vo demokratija,,,,poshto...i bumbarot spored aerodinamichkite zakoni ne treba da leta, no toj sepak leta... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Albaniangirl, mnogu si zagonetna i skoro nikogas konkretna.
Gi citam tvoite postovi ok se megutoa skoro nikogas ne kazuvas nesto konkretno. So drugi zborovi premnogu diplomatski, da ne studiras politika. |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum protiv da ima albanci vo vlasta. no neka pobedat na izbori, ako mozat. toa e demokratija. se drugo e ucena i nema da pominuva veke... |
||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според состојбите во државата добро си ја работи работата. Паметно од нејзина страна. Така и треба. |
||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Demokratija vo izrazeni multietnicki opstestva e vo vlasta, pokraj vodeckata, aktivno da bidat vkluceni i ostanatite etnicki zaednici. Se drugo vo izrazena multietnicka drzava e latenten nacizam. Sekoj mora da ja cuvstvuva ovaa drzava kako svoja tatkovina, bez razlika na koj narod mu pripagja. |
||
tre, tri, tra
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си , но прашањето е зошто Арнаутите не ја почитуваат земјата во која се родени и никаде не го истакнуваат Македонското знаме...? Кога ќе видам Арнаути да го веат Македонското знаме, тогаш ќе поверувам во пријателството... а вака... никогаш... |
||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za da ti se ostvari zelbata za da poveruvas, za pocetok prestani da gi vikas Arnauti - se vregjaat... |
||
tre, tri, tra
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Karamazov, sekoja chest,,,navistina mnogu mi se dopadna tvoeto mislenje,,,mislenje, koe bi trebalo da ja ima sekoj poedinec na ova drzhava.... |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А не... Прво знамето па после тоа... На крај на краиштата Турците и ден денес ги викаат така... Треба да пазиме да не се навредат...? Бре бре мајката... До кога ние само ќе пазиме да не ги навредиме...? |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Карамазов е во право, но дали ТИ ја сакаш својата држава и дали смееш да носиш Македонско знаме на твојата свадба наместо Албанското, што е од друга држава..? |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако е точно тоа што го велиш зошто албанциве веат шиптарски знамиња-нека веат македонски!Еве ти Albanian Girl велиш дека ваша татковина е Македонија-ако е така што сте тогаш вие кога во 2001 се боревте против вашата татковина?Како таа е ваша татковина кога во 2001 година ги убивавте незините синови?Зошто се нарекувате албанци кога македонија е ваша татковина?Нарекувајте се Македонци(додуша тој назив не го заслужувата ама...)? |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да ми одговори Arnaut Girl... Ако сака нормално... |
||
Внеси реплика | страница <1 37383940> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |