|
Вашите особини |
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nezen i poln so razbiranje dur da mi dae
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I mnogu se seguvam
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=mamma]Koja e vashata osobina???
Sto go pravi Vashiot karakter poseben,ima li neshto po koe Ve prepoznavaat?? Хм...морам да признам ме стај у мисла Препознатлива по тоа што секогаш сум насмеана а можам секундарно да се озбилам и да сменам расположение.... Препознатлива по тоа што сум со 300 на час на работа и барам одговорност и експресност... Се друго е веке опис на карактер. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Garant u prosliot zivot sum bil polzav
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve moj psiholoshki profil,viden od samata JAS
Mnogu komunikativna,iskrena,preegolem emotivec (zaradi ovaa osobina si imam mnooogu problemi),altruistka,sakam mnogu da pomagam na drugi,povrshiinski tip sum..ne znam da se zadlabocam u nestata,znaci ne sum analiticki tip..lesno se vrzuvam za predmeti,okolina...za lugje...pa tesko mi pagjaat razdelbi...sakam da slusam tugji problemcinja,da podelam nekoj sovet,se razbira ,ako ima potreba od toa..
I uste mnogu,mnogu,osobini,ama nemam vreme bas sega da gi naveduvam
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav Vall ... sevo ova e tochno ... ti si edna golema dushichka !!! sepak temata e za nasite osobini ... mnogu sum komunikativen ... emotiven ... ne sakam niski udarci ... ako se premini granica - imam obicaj i da se raspravam ... no sepak si go sledam mojot pat ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Morbid
Нов член Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
претерана злоба,брзо менување на расположение
|
||
nyctophilia
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zdravo fragola ... ne kaza nisto za sebe ... taka se vika temata ... za vasite osobini ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si kazav uste nesto,ako pobaras... |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
veke si imala napisano .... ne znaev ... prema ova sto citam ... mnogu pozitivni osobini imas ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi ima uste vakvi,zaradi balans da ne e se pozitivno |
||
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Komunikativna, iskrena (pre iskrena, sto nekogas znae i da boli)magnet sum za luge so problemi, koi sakaat da mi gi raskazuvaat ... sakam da pomognam, da soslusam, da bi mozela 10 stvari od ednas bi pravela... no koga ke imam cel ne se predavam dodeka ne go ispolnam toa sto sum sakala... radoznala sum ...hmmm sto ima drugo...ako e nekoj dobar so mene vrakam uste pojse, no ako e nekoj los ili ako mi zgresi togas podobro da begas od mene, mozam gavol da bidam... aaaa i ova za kraj , koga imam los den togas neistrpliva sum, poarno da se bega sto podaleku od mene
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
F enomenalno
R azmisluvam A ko G ledate O d L aichki A spekt |
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не заборавам ништо никогаш ... ни добро, ни зло.
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |