IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 836837838839840 1553>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 15:37
lelee...Val srcka kazi koga so mene...ke ideme na sladoled i boza tuuu..sto mi e krivo i jas bev vo grad posle sud...nego jas mozam pak..samo ti kazi koga ke mozes
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 15:38
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Boza,ne....ne mozam...uff,nikako...
moze samo limonada...

e moze de
sekoj po zelba голема%20насмевка
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 15:40

Dogovoreno,Makijaveli..

Prva prilika i se dogovarame na sladoled
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 15:40
Samo bez bozaнека%20ти%20е%20срам
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 15:44
ok bez boza za tebe...ali jas ke se napijam edna...odamna ne sum piel ladna boza od Apce...nego Val gledaj da bide poskoro..ne mora posebno nekoe dogovaranje..dovolno e da imas eden cas slobodno vreme,kazi mi kade i jas ke se nacrtam ko selanec pred zadruga
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 23:10
Его повисоко од 4 метри
Не можејќи да го поднесе фактот што нејзината статуа е за 1 метар пониска од статуите на другите лидери, метро и пол високата индиска политичарка, наредила нејзината бронзена двојничка веднаш да порасне.

Првата статуа на лидерката на индиската држава Утар Прадеш, Мајавати, била висока 3,7 метри, но сепак била пониска од останатите околу неа. Затоа побарала истата да биде заменета со нова, висока 4,6 метри и тешка 20 тони.

Опозиционите партии на Утар Прадеш, дом на 180 милиони жители, ја осудија оваа постапка како залудно трошење пари. Заедничкиот трошок за двете скулптури бил проценет на 615.000 евра, сума која воопшто не е мала за индискиот регион познат по ендемичната сиромаштија.

По минатогодишните избори, Мајавати успеа да стекне репутација на личност со грандиозна појава, која својот низок раст го компензира со облека од скапа свила и дијамантски накит.

Таа не е единствениот индиски политичар кој покажува голем интерес за високи статуи. Власите на Мумбаи најавија изградба на споменик повисок од њујоршката Статуа на слободата.
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 23:15
Зошто ја отпуштив мојата секретарка
Минатата недела ми беше роденден и утрото бев посебно расположен. Се симнав долу на појадок надевајќи се дека жена ми ќе биде пријатна и ќе ми рече "Среќен роденден" а можеби ќе има и подарок за мене.
За жал, таа одвај ми рече "добро утро" а камоли да ми честита роденден.

Си помислив... епа тоа ти е брак, меѓутоа децата сигурно ќе запаметат. Децата си го изедоа појадокот без да кажат ниту збор.

Заминав кон работа, чувствувајќи се доста тажно и донекаде разочарано.

Кога влегов во канцеларија, мојата секретарка, Џејн рече: "Добро утро шефе, среќен роденден!" Ми беше малку подобро што барем некој се сети на мене.

Работев до пладне, кога Џејн влезе во мојата канцеларија и ми рече: "Знаеш, надвор е така убав ден и плус роденден ти е, ајде да одиме на ручек, само јас и ти."

"Фала Џејн, тоа е најдобрата работа што ја слушнав цел ден. Ајде да одиме!"

Отидовме на ручек. Меѓутоа, не во ресторанот во кој обично одиме. Наместо тоа јадевме во еден мал ресторан, каде веќе имаше резервирано сепаре за нас. Испивме по две мартинија и искрено уживавме во оброк.

На пат накај канцеларија Џејн рече "Знаеш, баш е убав денот... Не мора да се вратиме во канцеларија, нели?"

"Претпоставувам не. Што би сакала да правиме?," ја прашав.

"Ајде да одиме кај мене," ми рече Џејн.

Откако стигнавме кај нејзе дома, Џејн се сврти накај мене и ми рече "Шефе ако не ти пречи, јас би сакала на кратко да одам до спална. Веднаш се враќам."

"Ок," нервозно одговорив.

Отиде во спалната, и по неколку минути излезе носејќи огромна роденденска торта, а по нејзе излегоа жена ми, децата и десетина пријатели и колеги, сите пеејќи "Happy Birthday."

Јас само седев таму...

На каучот...

Гол...
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 23:25
Originally posted by la fille la fille напиша:

Зошто ја отпуштив мојата секретарка
Минатата недела ми беше роденден и утрото бев посебно расположен. Се симнав долу на појадок надевајќи се дека жена ми ќе биде пријатна и ќе ми рече "Среќен роденден" а можеби ќе има и подарок за мене.
За жал, таа одвај ми рече "добро утро" а камоли да ми честита роденден.

Си помислив... епа тоа ти е брак, меѓутоа децата сигурно ќе запаметат. Децата си го изедоа појадокот без да кажат ниту збор.

Заминав кон работа, чувствувајќи се доста тажно и донекаде разочарано.

Кога влегов во канцеларија, мојата секретарка, Џејн рече: "Добро утро шефе, среќен роденден!" Ми беше малку подобро што барем некој се сети на мене.

Работев до пладне, кога Џејн влезе во мојата канцеларија и ми рече: "Знаеш, надвор е така убав ден и плус роденден ти е, ајде да одиме на ручек, само јас и ти."

"Фала Џејн, тоа е најдобрата работа што ја слушнав цел ден. Ајде да одиме!"

Отидовме на ручек. Меѓутоа, не во ресторанот во кој обично одиме. Наместо тоа јадевме во еден мал ресторан, каде веќе имаше резервирано сепаре за нас. Испивме по две мартинија и искрено уживавме во оброк.

На пат накај канцеларија Џејн рече "Знаеш, баш е убав денот... Не мора да се вратиме во канцеларија, нели?"

"Претпоставувам не. Што би сакала да правиме?," ја прашав.

"Ајде да одиме кај мене," ми рече Џејн.

Откако стигнавме кај нејзе дома, Џејн се сврти накај мене и ми рече "Шефе ако не ти пречи, јас би сакала на кратко да одам до спална. Веднаш се враќам."

"Ок," нервозно одговорив.

Отиде во спалната, и по неколку минути излезе носејќи огромна роденденска торта, а по нејзе излегоа жена ми, децата и десетина пријатели и колеги, сите пеејќи "Happy Birthday."

Јас само седев таму...

На каучот...

Гол...
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 01:04
...feminizam i renesansa...pih...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 08:20
Samo da kazam dobro utroголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 08:24
Dobro utro
Кон врв
Domakinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јануари.2008
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Domakinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 09:37
EVE I OD MENE DOBRO UTRO
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 09:39
Domakjinka
Pozdravce...
Kako si mi denes?
Кон врв
rashela Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2007
Поени: 2138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rashela Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 09:39
dobro utroголемо%20гушкање

kako steголема%20насмевка
OPUSHTI SE I UZIVAJ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 836837838839840 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.