|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1234 43> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zashto sve shto je lepo ima krajjj.
Zashto niko ruku da mi daa |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ КОГА МЕНЕ МИ ЈА ПЕЕА ОВАА ПЕСНА АХХХХХХ |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
januari januari januari ponoc je ljube se svi mesto poklone reci mi da sam lepa i odlaziii
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisam te terao vatru da diraš i nisam hteo da zadam ti bol. Sama si tražila priču o meni a to je opasno, srce je to. Refren Prva si počela, prva si pitala zasto sam tužan kad se budim i ja sam priznao, sve sam ti rekao da gledam nju dok tebe ljubim. Prva si počela, prva si pitala sad budi hrabra, daj ne plači sa tobom ostajem, sa njom ne rastajem više od tebe ona znači. Zašto si tražila ključ moje duše to je opasno, srce je to. Refren Prva si počela, prva si pitala zasto sam tužan kad se budim i ja sam priznao, sve sam ti rekao da gledam nju dok tebe ljubim. Prva si počela, prva si pitala sad budi hrabra, daj ne plači sa tobom ostajem, sa njom ne rastajem više od tebe ona znači. |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti, što imaš kuda a ja nemam ti, otrovno vino ali žena moja ja čaša prepuna a, ruke gladne kad te nema. Smeh, rekla si nije to afera greh, kida ti dušu sa revera tako ne zna, tako okrutna i lažno moja habanera. |
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој ке плаче кога ке ја слушне песнава....... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne nemoj, nemoj otici, hocu da te gledam ocima pijem ne nemoj, nemoj ostati iz daleka mogu, tugu da krijem Ref: Sto sam sama kao stepski vuk kada dogjem kuci ceka me muk tebe ona sa punim stolom dal te boli da i zaspis sa bolom Dusom te diram spustam pogled necu ti reci da si mi sve srce mi trne postaje kamen ponos ti nedam idi kod nje |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I can see you sad even when you smile, even when you laugh, I can see it in your eyes deep inside you wanna cry
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Here comes the rain again, falling from the stars, here comes my pain again, becoming who we are
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Whats the worst that I could say, things are better if I stay, So long and good night so long and goodnight
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
As my memory rest,
But never forgets what I lost. Wake me up, When September ends. |
|
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dont try to fix me i'm not broken....hello
I'm your mind, giving you someone to talk to...hello Has noone told you she's not breathing? Hello... i'm the lie, living for you so you cant hide...dont cry... |
|
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Reci mi da znam
necu ti stajati na put budi skrena ja necu biti ljut I svaku svoju tajnu otkrij mi reci mi da znam, ucini to samo budi iskrena i bicu prijatelj tvoj Ref. Znaj ljubavi svakoj dodje kraj kad dvoje losi postanu prijatelji tesko ostanu I dobro znaj za tebe uvijek bicu tu u pola noci kad ti zatre*am ko prijatelj cu puno da ti dam samo mi reci da znam Ako jednog dana sama osjetis potrebu da zivot promijenis da s drugim probas to necu ti uzeti za zlo I svaku svoju tajnu otkrij mi reci mi da znam, ucini to samo budi iskrena i bicu prijatelj tvoj Ref. |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1234 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |