![]() |
|
ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 181> |
Автор | |||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Znam na sto mislish... edno vreme taka mislev i jas bidejki niz internetot se shirat propagandi vo taa smisla. Koga shetajki niz makedionskite crkvi i manastiri otkriv deka toj simbol vsushnost e star stotici godini (postar otkolku drugoto tvrdenje) i tochno go ilustrira hristijanskoto veruvanje, pochnav da si go menuvam poraneshnoto mislenje... no ajde, bidejki go povika Templarius za objasnuvanje, da go ostavime nego da kahi sto simbolizira toa (triagolnikot so okoto vo sredina).
![]() |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
![]() |
|||
Ezan-a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
||
messy fala sto se potrudi da mi objasnis
![]() |
|||
Beautiful Mind
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
GOSPOD GLEDA SE! |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
Ezan-a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
||
A ti ke kazes nesto vo vrska so ova ili ovaa slika ti ja gledas so drugi oci a ??? |
|||
Beautiful Mind
|
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Jas ti go dadov znacenjeto na slikata a toa e deka GOSPOD GLEDA SE ! |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() simboli....... |
|||
Give me your secrets
|||
![]() |
|||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
||
Nazad na tema site!!! Prestanete so komentari vo ovaa tema! Ako imate prashanje za neshto - otvorete tema.
|
|||
Do what is right, come what may...
|
|||
![]() |
|||
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
||
![]() |
|||
aladin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
crkvata vo vitleem
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
svetiot ogan-
![]() ![]() ![]() Изменето од aladin - 24.Јули.2008 во 13:22 |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Фотографиите се прекрасни, величенствени-а пред се искрено се радувам, Аладин, што си повторно тука.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 181> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |