![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 836837838839840 1553> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lelee...Val srcka kazi koga so mene...ke ideme na sladoled i boza
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
e moze de
sekoj po zelba
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dogovoreno,Makijaveli.. Prva prilika i se dogovarame na sladoled
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Samo bez boza
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ok bez boza za tebe...ali jas ke se napijam edna...odamna ne sum piel ladna boza od Apce...nego Val gledaj da bide poskoro..ne mora posebno nekoe dogovaranje..dovolno e da imas eden cas slobodno vreme,kazi mi kade i jas ke se nacrtam ko selanec pred zadruga
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Его повисоко од 4 метри
![]() Првата статуа на лидерката на индиската држава Утар Прадеш, Мајавати, била висока 3,7 метри, но сепак била пониска од останатите околу неа. Затоа побарала истата да биде заменета со нова, висока 4,6 метри и тешка 20 тони. Опозиционите партии на Утар Прадеш, дом на 180 милиони жители, ја осудија оваа постапка како залудно трошење пари. Заедничкиот трошок за двете скулптури бил проценет на 615.000 евра, сума која воопшто не е мала за индискиот регион познат по ендемичната сиромаштија. По минатогодишните избори, Мајавати успеа да стекне репутација на личност со грандиозна појава, која својот низок раст го компензира со облека од скапа свила и дијамантски накит. Таа не е единствениот индиски политичар кој покажува голем интерес за високи статуи. Власите на Мумбаи најавија изградба на споменик повисок од њујоршката Статуа на слободата. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Зошто ја отпуштив мојата секретарка
Минатата недела ми беше роденден и утрото бев посебно расположен. Се симнав долу на појадок надевајќи се дека жена ми ќе биде пријатна и ќе ми рече "Среќен роденден" а можеби ќе има и подарок за мене. ![]() За жал, таа одвај ми рече "добро утро" а камоли да ми честита роденден. Си помислив... епа тоа ти е брак, меѓутоа децата сигурно ќе запаметат. Децата си го изедоа појадокот без да кажат ниту збор. Заминав кон работа, чувствувајќи се доста тажно и донекаде разочарано. Кога влегов во канцеларија, мојата секретарка, Џејн рече: "Добро утро шефе, среќен роденден!" Ми беше малку подобро што барем некој се сети на мене. Работев до пладне, кога Џејн влезе во мојата канцеларија и ми рече: "Знаеш, надвор е така убав ден и плус роденден ти е, ајде да одиме на ручек, само јас и ти." "Фала Џејн, тоа е најдобрата работа што ја слушнав цел ден. Ајде да одиме!" Отидовме на ручек. Меѓутоа, не во ресторанот во кој обично одиме. Наместо тоа јадевме во еден мал ресторан, каде веќе имаше резервирано сепаре за нас. Испивме по две мартинија и искрено уживавме во оброк. На пат накај канцеларија Џејн рече "Знаеш, баш е убав денот... Не мора да се вратиме во канцеларија, нели?" "Претпоставувам не. Што би сакала да правиме?," ја прашав. "Ајде да одиме кај мене," ми рече Џејн. Откако стигнавме кај нејзе дома, Џејн се сврти накај мене и ми рече "Шефе ако не ти пречи, јас би сакала на кратко да одам до спална. Веднаш се враќам." "Ок," нервозно одговорив. Отиде во спалната, и по неколку минути излезе носејќи огромна роденденска торта, а по нејзе излегоа жена ми, децата и десетина пријатели и колеги, сите пеејќи "Happy Birthday." Јас само седев таму... На каучот... Гол... |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...feminizam i renesansa...pih...
|
|
![]() |
|
Samo da kazam dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Domakinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 368 |
EVE I OD MENE DOBRO UTRO
![]() |
|
![]() |
|
![]() Pozdravce...
Kako si mi denes?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
dobro utro
![]() kako ste
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 836837838839840 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |