|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 8687888990 155> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
грешиш маче........ твојот а и на некои други проблем е што..........неуспешно провоцирате.........не знам дали тоа е недостаток на креативност или општа култура но како и да е....... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
greshish Gjavole,,,
jas, a i moite sonarodnici, voopshto ne se ni obiduvame da isprovocirame, bidejki taa veshtina odamna sme vi ja prepushtile vas... bidejki neli,, koj gubi ima pravo da se buni... |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ха ха ха.........а што сум изгубил јас?????
единствениот тука односно единствената која што греши си ти маче..... Гледаш, дури и погречно ги сфаќаш работите.....и како после да дискутираме на така да речам сериозни теми а? |
|||
|
|||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само биди ти happy... до некое време... после јас ќе бидам so happy... Кој последен се смее, најслатко се смее... |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mnogu sakam radikalite da formiraat vlada vo Srbija daj boze da e taka aj pogodite zosto sakam da e taka???? Mnogu sakam Tomislav Nikolic da formira vlada mnoguuuu Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:42 |
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mnogu mi e milo shto velish
deka ne gubish nishto.... no togash ne razbiram shto si razgovaravte sO Delija i kakvi maki si kaevte edni na drugi... i dobro, priznavam, premnogu detski zvucheshe ona "im so happy" no toa rekov samo onaka,,, kolku da se znae, deka za sve vo zhivotot nekoj plache, nekoj se raduva,,, se nadevam, me razbirash?? za BlackDevil Изменето од AlbanianGirl - 11.Јуни.2008 во 00:42 |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немој многу да сакаш.... Да не се каеш после ај, ај... |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nice try asshole........море.........зш си глуп.........на кој му е тука гајле кој ќе прави влада во србија ........ а до друга страна ме чуди ова твое навивање за србија..... море и ти си бил србоман.........иди покриј се таму со нешто |
|||
|
|||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Додека на еден не му се стемни, на друг нема да му се раздени... А кај вас денот е при крај... се стемнува... хехехе |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tomislav Nikolic e kluc za da srbija da se rasturi..
Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:49 |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да те разбирам маче........но ја немам никаква врска со тоа........ако барем малце си ме читала ќе го знаеш тоа......имаш ти капацитети за тоа ....... но еве тебе те сметам како една од попаметните муслимански членови на форумот па ќе те прашам...........која е вашата цел да се логирате тука,да се обидете да провоцирате некој.........и сте силно уверени во тоа........но излегува обратното........потоа терате вербални борби........безцелни.........само онака........хм почнувам да мислам дека кај вас нема салам салам персони.........не се однесува директно на тебе.....но тоа е повеќе од очигледно на форумот а најмногу придонесуваат членови како xxl.......признај и сама ......... гледаш дека е ограничен со речник.......од 2 реченици не знае повеќе........зошто тогаш се логирате и мислите дека ќе направите нешто со што би се докажале како посупериорни од другите т.е. нас |
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ауууууууууу арно шо ми кажа.........сеа не че можам да спијам оти белград че го бомбардирале...........абе гледај си пред тебе тука .......... шо се вика народски гледај си твоја маса........што туку ми вртиш тука.......кога мене баш и ме заболе за белград |
|||
|
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:53 |
|||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
XXLL... Да те прашам нешто... Да не пиеш ти нафта случајно...??? Немој скапа е многу, прејди на плин... Кој ќе ја бомбардира Србија...??? Па сега не е Јелцин председател па тоа лесно да пројде... него да не должам многу...во едно се слагаме, а тоа е дека и јас сакам Николиќ да стане премиер... , па после ќе видиме... |
|||
Внеси реплика | страница <1 8687888990 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |