![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 155> |
Автор | |||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
грешиш маче........ ![]() твојот а и на некои други проблем е што..........неуспешно провоцирате.........не знам дали тоа е недостаток на креативност или општа култура но како и да е....... ![]() |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
![]() |
|||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
||
greshish Gjavole,,,
![]() jas, a i moite sonarodnici, voopshto ne se ni obiduvame da isprovocirame, bidejki taa veshtina odamna sme vi ja prepushtile vas... bidejki neli,, koj gubi ima pravo da se buni... ![]() |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
![]() |
|||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
||
ха ха ха.........а што сум изгубил јас?????
![]() единствениот тука односно единствената која што греши си ти маче..... ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Само биди ти happy... до некое време... после јас ќе бидам so happy... Кој последен се смее, најслатко се смее... ![]() |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Mnogu sakam radikalite da formiraat vlada vo Srbija daj boze da e taka aj pogodite zosto sakam da e taka???? Mnogu sakam Tomislav Nikolic da formira vlada mnoguuuu Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:42 |
|||
![]() |
|||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
||
mnogu mi e milo shto velish
deka ne gubish nishto.... no togash ne razbiram shto si razgovaravte sO Delija i kakvi maki si kaevte edni na drugi... ![]() i dobro, priznavam, premnogu detski zvucheshe ona "im so happy" no toa rekov samo onaka,,, kolku da se znae, deka za sve vo zhivotot nekoj plache, nekoj se raduva,,, se nadevam, me razbirash?? ![]() za BlackDevil Изменето од AlbanianGirl - 11.Јуни.2008 во 00:42 |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Немој многу да сакаш.... Да не се каеш после ај, ај... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
nice try asshole........море.........зш си глуп.........на кој му е тука гајле кој ќе прави влада во србија ........ а до друга страна ме чуди ова твое навивање за србија..... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Додека на еден не му се стемни, на друг нема да му се раздени... А кај вас денот е при крај... се стемнува... хехехе ![]() |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Tomislav Nikolic e kluc za da srbija da se rasturi..
Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:49 |
|||
![]() |
|||
||
да те разбирам маче........но ја немам никаква врска со тоа........ако барем малце си ме читала ќе го знаеш тоа......имаш ти капацитети за тоа ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ауууууууууу арно шо ми кажа.........сеа не че можам да спијам оти белград че го бомбардирале...........абе гледај си пред тебе тука .......... шо се вика народски гледај си твоја маса........што туку ми вртиш тука.......кога мене баш и ме заболе за белград |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Изменето од xxll - 11.Јуни.2008 во 00:53 |
|||
![]() |
|||
||
XXLL... Да те прашам нешто... Да не пиеш ти нафта случајно...??? Немој скапа е многу, прејди на плин... Кој ќе ја бомбардира Србија...??? Па сега не е Јелцин председател па тоа лесно да пројде... него да не должам многу...во едно се слагаме, а тоа е дека и јас сакам Николиќ да стане премиер... ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |