|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesimist e onoj koj ne ja molze kravata bidejki misli deka mlekoto vekje se rasipalo
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesimistot ne cuvstvuva nikakva razlika koga ke umre
|
|
Morbid
Нов член Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум некоја синтеза на песимизмот и оптимизмот.Некако баш у средината сум.Некогаш знам да претерам со песимизмот но набрзо пак се се враќа во нормала
|
|
nyctophilia
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekako ne sum nitu optimist ni pesimist...kako nisto da ne ocekuvam...svesna sum deka postojano ima podemi i padovi i se toa se vrti...nitu srekjata nitu tagata ne se vecni i beskrajni
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe za site okolu mene sum optimist samo koga se raboti za sebe sum pesimist..cudna rabota
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesimistot nikogas ne igra loto zatoa sto misli deka nisto nema da dobie...
Optimistot sekogas koga ke zazvoni telefonot ocekuva na svadba da go pokanat...
|
|
An4i
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja taka |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И пак повторувам....Јас ...сум...и ќе ...останам...вечен оптимист... |
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sum optimist i toa preeeeeeegolem. Nekogas neli poso se nadevam premnogu ako ne ispadne ko so treba znam malce da se razocaram ali toa trae 5 min poso pak i od taa losa situacija ja ke si najdam neso optimisticko
|
|
isus
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNOGU OPTIMISTI STANAA PESIMISTI I KOGA IM REKOV DA SE ZATRAAT,AKO NE POMAGAAT DA NE ODMAGAAT.SEGA NEKAKO PAK MI IZGLEDAAT OPTIMISTI
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
optimist,...ama ,samo koga ima ,..osnova ,..za toa!,...a ,ne....slep optimist!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nihilisticki komedijant
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
optimist po sekoja cena !!! da se bide pesimist e najlesna rabota ... ako odite na odmor ... i sekogas ubavo si pominuvate ... optimist ... ako sekogas nesto ne vi e po vasa merka... pesimist ... a edna e realnosta !!! treba covek da bide zadovolen ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesimistot sekogas ke najde nesto sto ne mu e po kef, ama toa e problem na mnogu osobi, sto ne znaat so nekoi sitnici da se raduvaat i sto ne im e nikogas dovolno, sekogas posakuvaat pojse
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |