|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 133> |
Автор | |
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
doza na nostalgija i vo svetla idnina
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga svakas deka lugeto se evra...nekoj e samo edno, nekoj milion evra
|
|
Morbid
Нов член Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е канта за отпадоци.Сите фрлаат ѓубре а никој не ја ни погледнува
|
|
nyctophilia
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цени ги убавините...што животот ти ги нуди.... бори се и не дозволувај...друг да ти суди.... Собори ги препреките... пред тебе.... верувај во љубовта....и живеј за себе...... |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е борба за подобар живот. Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 16:20 |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fudbalski natprevar kade jas sum sekogas vo offside.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo vo krevet, pa vo kujna
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека вреди да се живее животот...
заради оние... што те сакаат...и оние што ги сакаш.....
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se poveke stanuva diskutabilno kogo navistina sakame i koj ne saka
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Велат дека во животот нема ништо за џабе, дека не постои нешто како бесплатен ручек! Е па самиот живот е всушност бесплатен ручек! Изменето од james dean - 06.Февруари.2010 во 16:19 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животот е како басна-не е важно колку е долг туку колку е вреден!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............livadi imam , za da mozam da se valkam
shumi imam, kade da talkam dolgiot tok na rekata moja jas si imam da se navednam i so pravo da pijam zasto tuka ziveam............................................................... |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka e SILATA so tebe prijatele ... zivotot e proces ... so koj se ostvaruva Golemiot plan ... Golemiot plan ... ke se znae ... nekogas ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... makadam po koj se dvizish vnimatelno da ne se liznesh... avtomobilski pat po koj veke ne odish peshki... avtopat... na koj se osloboduvash... kacuvash brzina... i ... mozesh da izletash vo provalija... ili da stasash do celta...
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |