|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 931> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shipka
votka kratko zdolnishte, dlaboko dekolte, kosa pushtena visoka potpetica ...poleka shipka...ajojjjjjj Daj edna votka tuka za mene...i malku mazinja na shipkata da ne bidam sama... |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam pijacka Zoki fala...cekam samo nekoj drushtvo da mi pravi za densssss...
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
налеј, налеј, налеј
ОД РУЈНОТО ВИНО КРФ НИЗ ВЕНИ ДА ЗАБЛАЖАМ БОЛКА В СРЦЕ ДА НАПОЈАМ а, одлепив бе |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE NAZDRAVJEEEEE
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram milo
a drugoto milo, zaboravi? |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde sedno napi se neshto, pa na densanje pak na shipka ajde odma odma... A i sega bi edno crveno vino Zoki casti |
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај некоја журка се спрема
сакам журкиииииии |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
meshajjjjj dushooo meshajjj, od kaj ti se be hek, odlichni se
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve ti nate ELIT vodka THE BEST especialy for you
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me boli polojnata od mnogu krsenje po sipkite
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe daj shto i da e samo neka ima ubav fil i dobra zabava... Zoki i da odlepish ti e gajle pushti dusha i srce |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee od krejzi horz specijalno za moite draki gosti
|
|
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈ ШТО ПИЕ КАФАНА ОД МЕНЕ
АУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ЗА ЦУРИТЕ |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be nate od ova CHANDONot mi se praj ubav film
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |