|
Ќети простам,но низ нос ќе ти го извадам |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Јуни.2008 во 01:58 |
...COVEK KOJ PRIFATIL IZVINUVANJE NE ZNACI DEKA I PROSTIL..
ZAEBANO NO VISTINITO... OBICNO LUGETO NE GI PREPOZNAVAAT TIE DVE RABOTI PA DOAGA DO KONFLIKT OD TIPOT;-"PA NELI MI OPROSTI" A USTVARI SAMO E IZVINUVANJETO PRIFATENO... ...TREBA VREME ZA TOA...PA KAKOV I DA E ISHODOT...SHO MISLITE ZA OVA, DALI KOA VIKAAT..."ALWAYS FORGIVE-NEVER FORGET", UTVARI VE CHEKAAT NA NISHANOT, SE TOA PODSVESNO DA VI GO IZVADAT NIZ NOZ...OD TUKA I MOETO RAZMILSUVANJE KAKO SHO JA OTVORIV TEMATA...DEKA KOGA PARTNEROT MISLI DEKA STE ZGRESHILE, A VI VELI DEKA KE PROSTI...TREBA DA SE FAKA MAGLA, ILI DA SE CHEKA DA VI VRATI...??? PS.se izvinuem za golemite bukvi, posho temata e prevzemena od drug forum kako takva i me mrzeshe sea da ja prepishuem... ...povelete... Изменето од seka - 27.Јануари.2009 во 22:17 |
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa za magla sigurno ne , zasto koga veke postoelo i samoto izvinuvanje toa bilo so cel da se odrzi vrskata
.....a toa ako ne e zaboravno ne znaci deka ne e prosteno, bar vo mojot zivot, koga jas prostuvam .....a samiot naslov vistina mi se slucuva i e stvarno ODVRATNO , no sto da pravam,deckoto i najmala napravena glupost i greska nezvisno od koga sekogas mi prefrla i mn me nervira so toa |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za svarno da prostis nekomu treba najmalku da umre
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prostuvanjeto za toj sto se odmazduva e samo konec vo mrezata so ti ja plete
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da ne go "vadam" kroz nos,...prostuvam i ...magla,veke ne postoi...
Voopshto ne sum odmaznichki tip,mislam deka samiot kraj na chuvstvata e dovolna kazna za onoj koj greshel |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skoro nikogas ne prostuvam, a ako prostam toa i navistina go mislam
|
|
apce
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поставуваш ултиматум: во ред, јас згрешив но ти си тој што ќе ја уништи врскава ако продолжиш со глупостите, ако простуваш - заборави или пак прави се дека си заборавил (не ми е гајле ако не спиеш навечер само не ми го вади низ нос) а ако не - чао. Нема иднина врската во која постојано се навраќаш на лоши нешта.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не простувам ако немам намера да го заборавам тоа...ако сакам низ нос да вадам нема ни да простам...уопште...крај на моабетот
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zivotot moze d bide fer no nemora i da znaci deka taka ke bide, pa JEBIGA rizikot sam si go snosish ako gledash taka na toa. A najubavo e da si ziveesh srekno bez da se vpletkuvash vo toa ti mene jas tebe i drn drn do nemajkade.ili Ljubi ili shetaj. treto kaj mene nema.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
exactly |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne prostuvam mojata politika e "Don't get mad get even"
|
|
Мишичасти
Група Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ке одговорам во среда/// ко ке сватам шо е муабетов во темава...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nemozesh da prostish ne prostuvaj...ako sakash da prostish zaradi odmazda jas ne sum za toa,ili prostuvash i prodolzuvash ponatamu ili stavash kraj ednash zasekogash.
|
|
galenaa
Сениор Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne vervam vo proshka zs kako so pisa samo se prifaka izvinuvanjeto.Koga i da e za taa greshka ke ti se prefrli.Zatoa SEKOJ ZA SVOJA STRANA
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |