|
Зошто мажите лижат? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 38> |
Автор | ||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Komu mu e gajle ZASTO,se dodeka lizat....prasanjeto e ZASTO DA NE
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fragi ti neso se zbuni toa e isto prasanje |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova devojce se' povekje mi se dopagja
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za da ripa kako struja da ja udrilo, doduse prvo so pomala voltaza, ama posle da iskri ko brusilka
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mene
daj da ja cunam |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i za vam da vi se polni egoto....lele so i praam.....
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...neka im se polni...ne mozat da praat nisto ako ona ne saka |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E SEGA AKO SAKASH DA DOBIESH MORA I DA DADESH
HM.....TAKA NEKAKO |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mnogu losh primer-devijanten vo seksot im davate na mladite clenovi na forumov so toa mislenjata za lizenje dundici, ima chlenovi maloletni tuka...ke zabegaat pred vreme...
...apel do moderatorkata da gi zatvori site nastrani temi, a ne da brishe samo postoi, zasho mi se chini deka ne e u redu da se propagira nastranost na forum a da se uskratue pravo na slobodno izrazuenje, i kritika otvorena... ...zimi sve, ke ja dorasipete nashata mladina, kao sho se desi so eden drug forum sho go naprai toa... |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Yahoo - images - sex ...koj niv da gi sopre ? Duri i ja sum zevnal pola saat bez vozduh da zemam
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ima nastrano u LIZENJE baska temava e SEX...decata treba da si znaat na vreme
|
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sho ima nastrano u lizenje???... ...think twice, before you write something like that... ...kutrite kuchenca...hahahahhaha |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke lizam i
oko ne mi trepnuva...!!! |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |