IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Вашите особини
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вашите особини

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 20>
Автор
Порака
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 00:58
so eden zbor S O V R S E N S T V O
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 01:09
Placip**ka...ako ne mi dae placam
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:36
не заборавям нищо
ни
добро
ни лошо
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 11:10
Prdam i cepkam nos pred koj mi tekne i pruzam raka da se pozdravam
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 15:30
"Kazi OP,pa skokni"-e takva sum
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 15:42
Nekoj,..od tuka mi kaza deka sum trebala
da se uozbilam...kao,...намигнување,...e,...toa sum jas
ne bi sakala da se menuvam....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 23:12
Nevaspitan, drzok i sekogas mi smrdat corapite
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 23:51
Blesava,po malce trapava i izgledam ladnokrvna(ama voopsto ne e taka )
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 23:58
Golem emotivec,i mnogu grizliva..sakam na sekogo da pomognam so sovet ili bilo so..ne sedam u mesto..
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 10:26
90% pretpazliva i analiticna
10% impulsivna i intuitivna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 10:28
Cesto zaboravam da si gi izmijam racete po wc
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:23
premnogu iskrena
duri nekogas mi vikaat deka sum drska
koga nema da im odgovara iskrenosta
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 11:40
Ja sum vistinskiot covek na poveketo zenski fantazii...samo...malku e docna za toa...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 18:34
главна паничарка,.... морам заради таа моја паника, да не испадне нешто лошо или како што не треба..... се јас сама да средувам, за се да биде во ред..... понекогаш паничам без потреба... или од ,,ништо,, правам бааги едно големо ,,нешто,,.....  дежурно рамо за плачење и совети... многу за приврзувам за некои материјални работи.... и за некои личности и некогаш ми е тешко заради тоа.... па иако познавам прилично многу личности, веќе со години сум во истиот круг на пријатели...... сакам места каде што нема многу гужви и толпи на народ.... не можам да се опуштам на такво место.....
одговорна сум и сакам работите да бидат завршени на време... речиси никогаш не доцнам, сакам кога јас ги контролирам работите бидејќи знам дека ќе испадне по мое...... иначе воглавно сум си расположенка, си се смешкам,.... се зезам.... не сум воопшто тврдоглава,.... иако на моменти ми иде да се инатам.... премногу попуштам,.... речиси на сите, и на тие што треба и на тие што не треба, заради што некогаш ептен многу се нервирам,..... плазење

па отприлика вака нешто...... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.