|
zapecena blenda! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
thanatos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2007 Локација: Ethiopia Статус: Офлајн Поени: 125 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Јуни.2008 во 01:34 |
po se izgleda blendata na objektivot na eden od analognite aparati mi e zapecena! dali znae nekoj koj se zanimava,osvem sergej,so sreduvane na takvi nesta!
blagodaram |
|
http://www.flickriver.com/photos/22191068@N02
Ad maiorem gloriam Dei- kir Gramatik |
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas znam kako najubavo se sreduvaat ovie raboti - se prakja vo servis. Tamu objektivbot go otvaraat i ja chistat blendata, potoa ja podmachkuvaat so posebno maslo koe ovozmozhuva brzo otvaranje i zatvaranje, bez zalepuvanje na listovite. Na krajot objektivot se sostavuva i po potreba se centrira i kalibrira.
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може јас да ти се понудам.
|
|
thanatos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2007 Локација: Ethiopia Статус: Офлајн Поени: 125 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aleksandar, imas minato so ovie raboti?
ne go imam analogov koristeno nekolku godini sakav da klam film ko gledam blendata ne raboti! kolkava e cenata za takva operacija? |
|
|
Александар_А
Модератор Регистриран: 20.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам искуство. Неколку Canoni, Nikoni, Sigmi, еден Киев, и еден од Тегла (незнам што марка беше средноформатен) со иста болка и симптоми како твојот. А за цената ќе се договориме зависно колку би била сложена операцијата. Во секој случај откако би го видел прво би ти кажал па ако одговара бујрум ако не пак добро.
|
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав да се шалам ама нема смисла.
Да речам дека ќе се учам на твојот. Изменето од Александар_А - 09.Јуни.2008 во 17:30 |
|
thanatos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sega ke se ucis ili ne? Изменето од thanatos - 09.Јуни.2008 во 18:50 |
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa ti, kakov si bil ?
Pa, chovekot treba da pochne od nekade, inaku kako ke se nauchi? Ostavi go malu da povezhba na objektivot, pa ako go napravi OK, ako ne - barem ke se nauchi drug pat sto da pravi, a shto ne... |
|
branko_k
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 682 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar ako e za ucenje ke ti go dadam i jas mojot...
i toj ima problemi so blendata, dodusa dva imam takvi. ama za edniot mi e bitno ako moze da se napravi... canon fd 24 f:2,8, mislam deka vredi da se poducis prvo na lekite na Thanatos, pa posle gi imas i dvata moi.... objektivi de |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ednas ke pokusav da praam pocnav i koa vidov haha se otkazav.inace nekoj decko od bitola mene mi gi sredi
|
|
thanatos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е големи мајтапџии сте...
јас болен легнав тие сиве на мајтап се фатија... ај,ај ке ви се врати со краткорочна камата! |
|
|
dimo
Група Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikako kaj Aleksandar da go nosis objektivot!!!
Jas pred nekolku meseci mu odnesov EF 50mm f/1.8,(na eden drugar) bese skrsena na dva dela i taman mislev deka nemoze da se napravi i deka ke mu napravam na drugar mi usluga da si kupi nova 50mm f.1.4 i ete go Aleksandar za 3-4 dena mi javuva naoravena e, dojdi da ja zemes Mala shala , bez problem mozes da ja odnese, sigurno ke ja napravi! Pozdrav |
|
Александар_А
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме изнасмеавте.
Нема проблем, јас мислам дека ќе заврчиме работа. Нема да се учам не се секирај. (Ќе се подучувам. Се шалам)
Димо што не кажа ти дека таква била работата.
И Драган ми донесе еден со надеж дека нема да се направи па кога бидна и се направи, човекот разочаран дека објективот работи, ми го поклони. Навистина ми го поклони.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |