|
Најсекси водителка или презентерка на ТВ |
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тања и Анкица.........
|
|
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јасминка Јаневска од Раноден и Сузана Фиданска од МТВ
|
|
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|
CRESA
Сениор Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE NEMA STO......VESNA PETRUSEVSKA E NAJ SEKSI...........
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah,...ne bidi smeshna!,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Оваа Ели ...кога да ја видам се поголема и поголема ми е...
последниот пат...од што беше ....збумбарена...не можеше
ни да зборува разбирливо.....
|
|
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dvete prezenterki na makedonski od ALSAT, porano bea na Kanal 5...mislam deka se shick...nemaat nekoja manekenska lepota, ali se posebni na svoj nacin...i mislam deka Ana se vikase, porano prezenterka na A1 vesti, nesto ja snema zadnjava godina, e ona imase i dikcija, stav, pojava i ubavina, crnka.....
....a nekoj ja spomnane Lila...ne zaebavajte...Lila i televizija...da ne bese Latas da ja opnuje od vreme na vreme (kako i Ivonceto) nisto od nea. Ke cistese stanovi po Skopje... Изменето од Gorg - 27.Мај.2008 во 15:19 |
|
CRESA
Сениор Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VESNA PETRUSEVSKA E NAJ COOL, NA FINA, NAJ DOBRO ZNAE KAKO TREBA SO GOSTITE VO EMISIJA.....SUPER E ZENATA BRAVO ZA NEA
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
temata e jasna i glasna i treba da se pocituva prvo toj sto ja postavil,pa samiot forum na koj nie samite treba da go odrzuvame nivoto.dajte si svoe mislenje i prestanete so tie gluposti-licni navredi koj so kogo ....ne navreduvajte i ne ispisuvajte gluposti da ne ste mu svetele na latas i na lila i bilo koj drug od mediumite ili politicarite ,ili bilo koj pa i nasi clenovi na forumov? grozno! ova go pisuvam posle procitanite zborovi na gork ili taka nesto bese sto ne e edinstveniot-ta..bedno...pretpostavuvam ste mladi lugje a tolku polni so negativna i kritizerska energija bilo na koja tema!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mirna maras!,....uvek ,...sunchano!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...baba, nesho treba da znaesh, ako nekogo izbrkaat od nekoj forum, poradi pregolema harizmatichnost ili branenje svoj stav ili pak pregolem seir ili ako e draka golema, tuka ke go najdesh... posho ova e najliberalniot forum vo Makedonija, u stranstvo ima forumi mnogu, poliberalni se od ovie nashive, mozesh svashta da napishesh, slobodno-pazi slobotata e mnogu bitna, tuka nema Stalin, Tito i crvenite kmeri, i vishe ako sme kaj pravilata, toa sho ti go kaza ednashka deka ke gi printash lichnite tvorbi, slobodno printaj si gi, megutoa vnimavaj mnogu ako gi izdadesh da ne se zeznesh sluchajno nesho... ...pozdrav i najbolja voditelka za mene e Lila, posho e HOT-MAMA... |
|
axxxxx
Нов член Регистриран: 05.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Elena od Telma...kulturna, nasmeana i spontana.. i od sabota vo sabota se podobra voditelka e
|
|
ZOCKA
Нов член Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TATJANA STOJANOVSKA I KRAJ NEMA KOMENTARI
Изменето од ZOCKA - 09.Јуни.2008 во 13:07 |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sea poso temava e najseksi prezenterka,a ne kvalitetna voditekla ili prezenterka..pa ke ja spomenam Biljana Debarlieva kako dosta ubava zena..druga iskreno ne mi doaga na pamet
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu mi e simpaticna Ana sto vodi na MTV Adria.
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |