![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 1553> |
Автор | |
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..e Filence ,taka ti e zivotot.......taman nekoj ke ti se zakaçi za srce .....i mora da se odaleçi.....
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
taka e Maco---tugjino-jabano
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Domakinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 368 |
file na k*rs li bese kaj tebe deteto
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Da Domakinke, vo ucilisteto kaj sto rabotam...doagase sekoj den...i se naviknavme na nego...i utre se seli vo Spanija i ke ni nedostasuva
|
|
|
|
![]() |
|
Domakinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 368 |
neka mu e sreken patot
ke ti pisuva nema da te zaboravi |
|
![]() |
|
se nadevam...vakva licnost ko mene tesko se zaborava
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a od kade pak tolkava sigurnost deka te zapametil
![]() ![]() |
|
![]() |
|
me ima na slika...mora da me zapamti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Kako si mi denes?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
OOOO,,,Miroslave
Kakva cest
![]() Ubavko ti e na Fenix...a???
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
vaall mila kako si mi
![]() |
|
![]() |
|
cao miroslaveee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
so ogled deka se uste me druzite , dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
slika ili fotografija si mu dala na deteno ? ... ako e slika , kojznae dali mama mu ce mu dozvoli da e stavi kaj so saka
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |