|
Господ да ни е на помош! |
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha, ne Kire tuku takvite kako tebe ne gi slusaat onie sto im se najbliski i na koi im e najvazno da bides nesto, tuku koga istoto toa ke im go kaze nekoj od nadvor, e togas ....
Изменето од butel2 - 08.Јуни.2008 во 20:50 |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vidi... zalosno sto i samata si svesna deka tie od nadvor, ne ni kazuvaat nesto loso... vprocem i samata dade mnogu civiliziracki i kulturen primer. znaci nivnite soveti (najcesto) se dobronamerni. a prostatlukot na makedonecot e sto tie raboti ne gi pravi SAM, i sto uste pluka po onie sto sakaat da go civiliziraat... |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da, da, sekogas moze covek da si gi izvrti rabotite kako mu odgovara.... no od vistinata ne se bega....
sto pati rekov, Yugoslavija bese EU mnogu porano od ovaa segasnava, a po nejze plukas, a ovde trcas i sto ne pravis za da vlezes.... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MARATONCITE TRCAT POCESEN KRUG BUTLE
EU KJE NE PRIMI KOGA TIE SAKAT A KOLKU KJE NI E DOBRO NI BOG SO GO NEMA NEZNAE AKO GO IMA KJE MI KAZE A MOZE BI GO IMA PA NE STITI- NIKAKO DA VLEZEME TAMU HAHAHAHHAH |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mene duso eu ne me interesira dva posto. samo budale ginu za ideale. me interesira makedonija i toa sto e najdobro za nea. i te molam ne me zasmejuvaj so yu-eu sporedbi... kaj zivees ti covece? si mrdnala li od selo? yuga bila eu... bog da cuva... |
||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
temava e luda, mislam deka teba da se izbrishe. zs, nema tema muabetov.
|
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikola gruevski ne znam sto go interesira poveke... makedonija ili eu?
ama 99% od makedoncite sooceni so vakov izbor, ke izberat MAKEDONIJA. a covekot pobedi zaradi dve raboti> trud i cesnost. pa neka ucat i drugite. |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
covekot pobedi vo najneregularni izbori.... jalova pobeda
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i principielniot stav vo vrska so nemenuvnje na imeto .... toa kirca ne zaboravaj ....
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo albanskiot blok. vo makedonskiot, ova bea najcistite izbori vo istorijata. vsushnost toa i vie komunjarite go priznavte. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikade i nikogas gruevski ne rekol deka nema da se menja imeto. samo rekol, deka za smenata ke odluci narodot. vox populi. |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo drzavata Makedonija Kire |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
razbiram da ne ti se dopagja gruevski.
ama do tamu da odis da LAZES deka pobedil na lazirani izbori??? vprocem, sto i drugo od komunjari. lagata im e osnovna doblest. |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |