![]() |
|
Љубов кон две личности |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ama sg, ne gu meshaj rabotu tuj, srce i dusha se dve stvari razlichni, ja obichno vikam, ljubi ljubi ali dushu chuvaj za sebe, srce daj ke se zalechi ako se zaebe, ali dusha ako ti otide, se znae kude ke idesh...u dushevnu u Bardovci... ![]() ...inache, ja si imam srce, ama za edna samo e rezervirano... ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da, kon sakanata...i kon tatkovinata...hm...ova so tatkovinata malku pederski mi zvuci...majcinata ?, ne, asocira na edipov kompleks...kon use edna sakana...hm... moze...u stvari znam dve sestri bliznacki nemazeni...edna zimas, drugata ti e gratis...dosta bese : " Plakas edno, zemas edno "
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Jas nemam tolku kapacitet da ce zaljubam vo dvajca...i so eden ne mozam da se spravam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ako se vo razlicni smeni na rabota
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nitu piloti ako se...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ednata da mesi burek sto znaci noke, a drugata nautro da go prodava...znaci toa bi mu doslo samo ako se dve sestri sto drzat burekdzilnica
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
ma od eden mi e previse
![]() a pa tek dvajca
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
A ja sto vredam za dvojca ? Sto sega ? !
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
toa e veke drugo
![]() ti si ona... kako bese
![]() 'DVE VO EDNO'
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
I plus so kuponce za nagradna igra
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
не би сакале да сте во таков емотивен хаос.... не е можно кон двајца да ги имаш истите чувства..... љубов и свиѓање да,..... ама љубов и љубов.... нема шанси..... никој не е толку ладнокрвен па да остане сосема ладен..... барем јас така мислам дека постојано ќе се прашуваш кој од нив е подобар, со кој би ти било поубаво.... најдете си еден ама вреден.......
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...tipichna, Makedonka, konk*rencija ne trpi...abe odberi trojca pa koj pobedi ke ide u polufinale pak so ushe dvajca posle...hahahahaaa
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Pa ja mislam deka e mozno..ne mi se ima licno sluceno pa da tvrdam ali iam primer od bliska okolina iako bas i ne go razbiram toa..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |