![]() |
|
Дали признавате грешка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a treba da naucis da se izvinuvas...osobenona onie koi te sakaat...
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
pa ne sakam taka so zbor....na delo ima pokazuvam deka mi e krivo
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
не ми е тешко да си признаам дека сум згрешила, многупати убави работи (врски) биле уништени исклучиво поради моја грешка.
но од секое искуство паметниот излегува уште попаметен, па за да нема зае..... следниот пат |
|
![]() |
|
Danielsan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
ponekogas i se izvinuvam bez da ja priznaam greskata .......tesko mi odi so priznavanjeto..
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Зависи кои грешки.... Некои ги признавам и одма се извинувам, али некои нема шанси да ги признаам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne gresham,....pa nema ni izvinuvanje,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Warlord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Февруари.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 85 |
normalno posho nisho i ne ni prajsh....
![]() ![]() ![]() choek sho rabotit i gresh*t ponekogash
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Mislam deka greskite se slucuvaat ako dozvolime. A posto ponekogas priznavanjeto na greskata moze golemi vrati da otvori-nauciv prvo sebe da se preispitam i da ja prifakam odgovornosta.
|
|
Just love
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
prevzemam odgovornost, da, taka mi e polesno na dushata, chista smetka - dolga ljubov.
za golemi raboti ponekogash mi e teshkoda kazam izvini i da si ja priznaam greshkata, zavisi od lichnosta na koja sum i zgreshila...se obiduvam da se popravam so dela a ne so zborovi. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
So sekoj moj obid da ja ispravam greskata,pravam uste milion drugi i kraj nema...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Nema greska..
U redu e.. |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
A ponekogas i koga nema greska,jas ja pronaogjam i probuvam da ja ispravam,pa izgleda togas pravam greski obiduvajki se da go ispravam pravoto-go pravam krivo
![]() ![]() Pak nesto zgresiv... ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ne se sekiraj... U redu e... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Greski sme, luge praime
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |