![]() |
|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 43> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Ноември.2005 во 11:03 |
NE MOZE DUSATA POVELETE drugarice i drugovi Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:29 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и сега што бе Хектор?
![]() |
|
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
daj nekoja pesna kafka
![]() |
|
![]() |
|
kafka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
еве песна:
прво па мушко нек се зове душко коло везе ситно име није битно ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Ziivim da se vratim, znam da je teshko pred da nadzesh put...Ziiivim da te nadzem
Zbog tebe zivim jas ti si jedini razlog da te pronadzem i da te vratim..... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
kafka aja znaeshlionaa ne si go prodavaj koljo .....
|
|
![]() |
|
моја мала нема предни зуби кад ме љуби језиком ме уби ![]() (turbo folk rules) |
|
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
imam jednu zelju da ti tvoja medna usna jos jednom poljubim i da se nijada ne probudim
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
a ja znaete li ovaaa znam te pushko kad si pishtolj bila
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
![]() ![]() Изменето од Zoki_S |
|
![]() |
|
neznam hektor taa ama onaa POLICIJO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Znam da ipak mislish da sam kriva ja za sve i da moja sreca tvoju uzela je...
Kako zbog mene nemash sve shto imam jas i kako je tuzna samo moja sudbina. |
|
![]() |
|
IMAO SAM STRASHNOG PETLA BIO JE PRAVI GAVO I NA KISHI I NA VETRU UVEK STAJAO JE PRAVE
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |