![]() |
|
Како да ја донесеш девојката најлесно до оргазам? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
NE SE SITE KAKO TEBE
NE SE SITE ISTI NEVAZI OVO TVOE ZA SITE |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Dremi na forum i ne i obrakavaj paznja
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Prvo ke ja e*am ..
a posle ke mislam...!!! |
||
![]() |
||
Samovila ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
tesko na taa tvojata! Izgleda nemas, pa zatoa ova si go napisal! |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ne zabavaj.... Pa napisav negde... ama aj pak sea... Ne sum jas ma tolku za grevoi... Lani za malku edna, eeeejjj dodusa godinava poslabo.. Am so, pa ima uste vreme... |
||
![]() |
||
Samovila ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
Ima vreme, ne ni rekov deka si za grev...
smo testo na tvojata(koga ke ja imas, ako nekogas dojdes do edna) ako prvo ebes pa posle mislis.... Ahhh ama jas zaboravam, MAZ si |
||
![]() |
||
|
Ama ti ne citas izglea a? Pa neli za malku edna.. A ti so mislis pa ako ne znam kojsumjas, znam barem deka sum MAZ(sko...)... Ma.. Samovilo... |
||
![]() |
||
|
ama za malce ne e cela
![]() |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
mnogu ednostavno
![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
malce lutko piperce i so perce ke i gi skokotkas tabanite...ama ke ja vrzes prvo
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
pa ke gi koristish site sredstva koi ti stojat na razspolaganje...prsti,jazik i cika k*re...
i posle ako recit nekoja deka ne svrshila,togash neshto ne ke da e vo red so nea... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Nesto ne e vo red so nea???? Nedaj Boze da e do vas .....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Prvo treba da ja znaes dobro, da znaes sto saka a sto ne,....sto ja pali a sto ne.... ili ednostavno prasaj si i ke ti stane jasno kako da ja dovedes do orgazam....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
|
АКО НЕ ТЕ БИВА МАШКО..........НИКАКО
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |