![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 716717718719720 1093> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....ДАЛИ ЌЕ САКА ДАДА И НА МЕНЕ ДА МИ КАЖЕ...КАКО ТРЕБА...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ми се врти мисла дека прееска ми се вртеше една мисла, ама сега не ми текнува која мисла беше... ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sepak se vrti
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Во секој случај е добро да се врти... лошо е ако застане ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ushte eden rodenden i tolku
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Se prasuvam
zosto proprcionalno ne mi israsnaa site ekstremiteti racete i nozete najmnogu ama ona drugoto... Isto.. jebi ga... |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Da se fatam za ushi i da igram oro
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
denes posleden kolokvium i sega mozam da odmaram,da uzivam,sa spijam na raat i se
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...СЕ ЗЕЗАЛЕ ЦЕЛ ДЕН,А ЈАС ГЛАВА НЕ МОЖЕВ ДА ДИГНАМ!...Е НЕМА ВО ЕВРОПА!!!ВО ЕВРОПА НЕМА ДА ОДИМЕ,ЗНАМ ЈАС..
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....a da pocnam da crtam
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Да се врати жива и здрава
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........neli e najpametno da go smenam planot.......
Изменето од marija1000 - 10.Јуни.2008 во 14:05 |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
.......zosto tolkava arogantnost
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 716717718719720 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |