|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 425426427428429 717> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... od mene samo dobro vecer.... i se itame poposle... ke vitkam sarma... posledna za ovaa godina.... koj miluva nek izvoli.... na vitkanje....
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher .... pozdrav do rushka , andjelina i mamamd ... mamamd ... imas petka za sarmite ... mmm |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zar ti marko zaboravi deka jas sum odlicna.... i so primerno povedenie... bbbbbblashkeeee cekam kafeeeee.... aj oti ke si legnam.... zedna.... i ushte mamamd zborot ne dokaza... kafeto stasa... e boze i ti Deva Marijo.... na ova moe dete da mu dadete samo ubavina... momce ubavo i pametno... svekrva dobra kako mene i dogodina dve drobni mashki decinja.... i normalno 7 na Loto.... Изменето од mamamd - 08.Јуни.2008 во 23:00 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова кафе и ружава ....се само за мојата драга мамамд....... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo za mojata zaljubena blashka.... i leka nooook... se citame utre posle 12.... |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убави сонови..... |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пресветла интелегенцијо....наместо....онаму... да постираш...нешто убаво.......ти магариња...и мечки..... за карање си...... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa taka se chuvstvuvam kako mechka izmorena
a ti izgleda mnooogu zaljubena si, se po dvajca ima na slikite, nikako sam coek |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сам човек за каде е........... за никаде........... а ...двајца.......за... се.........и секаде..... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e, poarno e 2 od 1
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И што работеше...кај беше....па што се чувствуваш изморена како......................... |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvo chistev po doma, isfrliv tri vrekji obleka, konechno plakarot mi izgleda sredeno bev na maturska, ne prashuvaj kako si pominav i ne znam od shto tolku se izmoriv, ama mi se spie, sho ne e tipichno za mene vo ova vreme
|
|
Внеси реплика | страница <1 425426427428429 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |