|
Македонско-Албанско пријателство |
Внеси реплика | страница <1 3637383940> |
Автор | ||
dani103934
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke ziveeme edni so drugi jas sum albanec i mislam deka ova zemja (makedonija)i nasa i vasa zatoa nema kade da odime edni od drugi, samo zaedno da rabotime ke stigneme da odime i vo evropska unija i vo nato.
A da te potsetam nesto so premier kako sto e gruevski samo mozeme da ja rasipneme i da ja delime makedonija fala |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Baranjata na UCK bile jasni
sigurno si mlad i vo 2001 godina ne si pamtis nisto
za golema albanija povece barase vasiot ex premier otkolku UCK
zemi stari vesnici citaj pa posle pisuvaj za konfliktot 2001 zs nemas poim nisto
i ne e tema da diskutirame za konfliktot
cao
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prikazni za mali deca. hahahaha....
taka li se tesite sto ne uspeavte da ja zemete z. makedonija? taka li vi macka oci uck, deka ne izgubil? of sto se veruvate lugje... |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа вака... Гледам сте се смилувале и сте ме пуштиле да зборам... Сакам да се обратам до Дудук и Мирослав...Можеби Моира ќе го избрише овој пост уште пред да го прочитате... тоа е нејзино право, но се надевам дека ќе остане доследна и ќе го остави... Држете се браќа, можеби јас веќе нема да пишувам... нема смисла веќе ова...Го изгубив еланот и вољата за пишување... Како да пишувам понатака незнам... Јас сум првиот и единствениот кој бил искључен не затоа што пцуел, некого вреѓал, зборел гнасни работи, се заканувал и слично...туку затоа што сум спомнувал една држава многу често??????? Пази стварно??? Кога некои ситни самобендисани Македончиња ќе почнат да вреѓаат луѓе, нации и држави, тоа не е ништо, а кога јас ќе застанев во одбрана, пазете... ВО ОДБРАНА на една држава во случајот баш онаа која несмеам да ја спомнувам ни бранам и која како таква им забада трн во око на сите нив, е тогаш си искључен... ПАЗИТЕ, ОНИ НАПАЃААТ, А ЈАС БРАНАМ и пак јас искључен...???!!! Ова ме потсеќа како автобусите што ги спасија терористите кои беа опколени во Арачиново и беа преместени на друго место од каде што повторно можеа да пукаат... Јас бев искључен за да можат оние самонаречени и самобендисани Македончиња што повеќе да пљукаат и вреѓаат... До Моира... Јас ја спомнував Србија во три или четири теми од можни стотина... и тоа во кои ако не во оние каде што треба или мора или е неопходно да се спомне... Во темата за Косово, во темата за Русија на Балканот и во темета за пријателството на Арнаутите со Македонците... Незнам кај ми е грешката, а само да видиш две три страни поназад како провоцираат со невистини некои ситни души... Јас несакам невистини и се борам против нив, па ако некој збори невистина и за ЗИМБАБВЕ јас ќе му вратам... Можеби сум глуп, што искључувањето го сваќам премногу лично и премногу сериозно...но што да правам таков сум по природа... неправдата ме боли многу, било да ми е мене или на некој друг нанесена... И кога би продолжил да пишувам, го немам она потребното, а тоа е потребата да се обратам и да укажам на некои невистини, го немам еланот за пишување... Можеби ќе ми мине и ќе се вратам, а можеби не...штознам... Можеби би прифатил извинување од Моира за искључувањето, доколку има доблест да го стори тоа... А до тогаш... ...Моира, за да можеш овој пат со чиста совест да ме искључиш, ќе ти олеснам...: СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА -СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА- СРБИЈА-СРБИЈА-СРБИЈА-................. |
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I "" serbia!
|
||
You live only ONCE!
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a so ali baba ke dojde raj a? slusajte, vie siptarite mora da sfatite deka vo ovaa zemja ima MNOZINSTVO. i toa mnozinstvo se makedoncite. I MNOZINSTVO OD TOA MNOZINSTVO go izglasa gruevski i negovata politika za vlast. ako ne vi cini, ima opoziciski partii, zaclenete se vo sdsm, sto da vi kazam. ili vo kraen slucaj, pravac tirana/pristina/bazel. |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
choveku,,shto bre si tolku frustriran???
zoshto sekogash pishuvash so agresija,,kako da ti si ni bil nekoj faktor vo drzhavata , pa "shiptarite" tebe ke te slushaat,,, zoshto togash voopshto da se oddrzhuvaat izbori kaj albancite koga mnozinstvoto ke izbere so koja partija ke koalicira???, albancite, znaat najdobro komu mozhat da im gi doveruvaat nivnite nacionalni interesi,a nadvor od sekoja logika e tebe da te pretstavuva, nekoj koj ti nitu go stavash vo "krugot" na narodot...?? vmro mora da koalicira so dui...bidejki toa e najdobroto reshenie,,,taka site strani ke bidat soglasni, i ke "si zhiveeme happy forever"... p.s sledniot pat, bidi malku polubezen i pishuvaj so malku posmiruvachki ton,,poshto zvuchish kako tvoja osnovna cel tuka e da se karash so site,,,a tuka sme za razmenuvanje na mislenja,,,za karanje imash "ring"... Изменето од AlbanianGirl - 09.Јуни.2008 во 00:31 |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 09.Јуни.2008 во 00:46 |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za siptarskoto devojce.
ne mi popuvaj za mojot stil na pisuvanje. moj problem. okolu glasanjeto... vidi... SEKADE VO SVET imas partii koi nema da osvojat mnozinstvo od glasovite, koi nesomneno imaat golema podrska, nekogas duri i 40% od celoto glasacko telo, AMA PAK SEDAT VO OPOZICIJA. toa sto vie albancite, pa i SITE DO EDEN ste glasale za nekoja partija, znaci samo vo najdobar slucaj 25% od prateniciite. Pravilata na demokratijata velat deka vie ste ili OPOZICIJA ili koalicionen partner, AKO pobednikot SAKA i ako se potcinite pod negovata politika. zal mi e sto uste ne ste naucile sto e toa demokratija. |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako te boli nepravdata treba da te boli i nepravdata sto ti i takvi kako tebe i ja nanesuvate na Makedonija a vikate deka ste MAKEDONCI , mnogu pateticno i sramno. I jas ja sakam pravdata i sram mi e sto ima takvi kako vas, megutoa toa e vase pravo, vase pravo e da lutate bez identitet, bez gordost na toa sto ste i da ve primat kako slugi na nekoj povozviseni od vas. Sramno e delija golem sram e za MAkedonija sto postojat takvi kako tebe. Za zal ve imalo i ke ve ima uste nekoe vreme, ke mora da se navikneme na vas. A za toa sto si isklucen na samo dva dena treba da i se blagodaris na moira ne da ja kritikuvas. Gi rasipa definitivno site temi na koji se pojavi, meguto ti izgleda vo tvojata slepotija nemas kontrola i neznaes sto pisuvas, pa taka ni samiot ne si svesen deka od tebe mi se zgadi severniot sosed iako pred toa nemav nikakvi emocii kon niv. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci , sporeds tebe i takvite etiketiraci , preduslov da bides Makedonec e kako prvo i osnovno da gi mrazis srbite I rusite , se sto sodrzi prefiks srpkso i rusko ? ..... i togas si dokazan Makedonec .... vo sprotivno , ne bega etiketa ? .....
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Majstor si da izvadis od kontekst, da gi izvrtis muabetot i prilagodis tekstovite na onaa sto sakas da go kazes. Uslov da bides MAKEDONEC e taka da se cuvstvuvas, znaci prioritet da ti bide Makedonija a ne nekoj drug. Sto kerece MAKEONEC naviva za MAKEDONIJA vo sport, naviva za Makedonski klub, go interesira MAKEDONSKA politika, se bori za Makedonskite interesi i tn. A kogo ke mrazi i kogo ke saka e negovo licno pravo. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu taka se soglasuvam so tebe se do komentarot za Gruevski , ne mi e jasno zosto mislis deka Gruevski ja deli i ja rasipuva Makedonija. Ke te molam za objasnuvanje. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
preduslov da si VISTINSKI makedonec, e da gi branis nasite, a ne tugjite (bugarski, srpski, siptarski, grcki) interesi. ako nekoj gi brani bugarskite interesi, toj e predavnik. ako gi brani srpskite, kako poinaku da go nareceme??? bez dvojni standardi. |
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |