![]() |
|
Опиши се! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 29> |
Автор | ||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...just a simple man, living normal life...
...i love my friends, my job and most of all, my family...nisho posebno nesum...fala mu na boga za toa, vo zivo sum mnogu priroden ednostaven i fin choek, imam mnogu poznanici i drugari i prijateli... ![]() |
||
![]() |
||
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
Па искрено не ни делувш нешо посебно...ЛОЛ Јас... 190 висок, набилдан, чоколадо тен, зелени очи, алат 23+, паметен интелегентен, баба имам шо мочат бензин па имам бензиска така немам потренба да работам нишо...Слободен сум така да нимфоманки, фљами кофи и педери навалете.//// Im your man... One call - thats all... Аман те бе.. како ја отворивте темава??? |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
jas sum za nikade ( komplet )
![]() Изменето од anakin - 08.Јуни.2008 во 14:19 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
CERNOBIL
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
no toa mi e od KEROZINOT so go pijam
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
![]() ![]() ![]() Misic, ostaj go covekot, ne znaes deka za dvoboj se sprema???..
![]() Tuku... baba ti slobodna e???
Poznavam eden dedo nafta so pie...
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a jas pak rabotam vo gradska rasveta
kako neonka
od radijacijata
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
nepredvidliva
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Hiperekstenzibilna
Haoticna Hedonist Hiv-negativ |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
tazna...mnogu tazna
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |